Betulkaraa34 Gonul00 bizde 38+5 beklıyoruz 😅 korkuyorum hemde dogsun da rahatlasam diyorum napicam bilmiyorum🤣
Gonul00 Betulkaraa34 Allahım deliriyorum bi yandanda sağlığı yerinde değil diye korkuyorum 🪽🤷🏻♀️ çıldırıyorum anliyacağınjz
Betulkaraa34 Gonul00 bende arada bir evham geliyo acaba sağlığı yerinde midir diye cok dusunmemeye çalışıyorum hee hafta kontrole gidiyorum suanlik sıkıntı yok 40a kadar vaktimiz var gelmezse mudahele ile getiricez minnosu dedi
Betulkaraa34 Gonul00 bende arada bir evham geliyo acaba sağlığı yerinde midir diye cok dusunmemeye çalışıyorum hee hafta kontrole gidiyorum suanlik sıkıntı yok 40a kadar vaktimiz var gelmezse mudahele ile getiricez minnosu dedi
Mrvkrslii Gonul00 ederim canım benim sağlıkla inşallah hemencicik al bebisini kucağına 🥰🥰 benim 2. Sezeryanim olacak 2.5 yaşında ki kızımı bırakıp gitme düşüncesi kalbimi param parça ediyor ama bir yanımda o kadar mutlu ki karmaşık duygular içerisindeyim
Gonul00 Betulkaraa34 evet bacım😭 çatı muayenesinde öldüm valla normal derse yaşamam diye düşünüyorum 😭🤷🏻♀️
Gonul00 Mrvkrslii sağol canım Allah bağışlasın 🙏🧿bişi olmaz ikinci evladını doğuruyorsun abla olmakta kolay değil 🎀🙏
Betulkaraa34 iremasmahan06 benimde cuma gunu kontrolüm var çatı muaynesini de o gun yapicam dedi agri olmadan yaparsam dar derim yoksa dedi agriyi hissettigin de yaparim dedi ama buyuk ihtimalle cuma gunu yapacak pndan korkmuyorum 🤣
iremasmahan06 Betulkaraa34 her yerim agriyor vallaha yarin cati muanesi olucam buyuk ihtimalle dua ediyorum ki cocuk kanala girmis olsun ama hissed Yavas yavas girdiğini