Prensesada 5 altı negatif oluyor ama geç döllenme olduysa yükselebilir öyledir de inşallah allah gönlüne göre hayırlısıni nasip etsin inşallah
dilekkaratas1 Amin inşallah Allah razı olsun yani tekrar kan mı vermeliyim hala regl olmadım 10 güne yakındır gebelik testleri de negatif çıkıyor
Hrdl dilekkaratas1 10 gün olduysa şimdiye yükselmesi lazımdı canımm doktora git benim de öyle olmuştu bi ay geçikmişti hamileyim sandım ama yumurta çatlamamış o ay adet olmadım ilaçla oldum
Nedime82 Merhaba benim de beta hcg bugün 13,62 çıktı ama kanamam da başladı Dr perşembe tekrar test dedi fakat o güne kadar da dinlenmem gerektiğini söyledi. Normal de son adet tarihim 1 Nisan dı
cemosunkardesi7 Nedime82 kanamanız nasıl. Büyük ihtimalle aynı değerde ya da az arttiysa Protestan ve oksapar verir. Ama düşüyorsa degeri zaten düşük yapiyorsunuz demektir
cemosunkardesi7 Nedime82 kanamanız nasılsın. Büyük ihtimalle aynı değerde ya da az arttiysa Protestan ve oksapar verir. Ama düşüyorsa degeri zaten düşük yapiyorsunuz demektir