Egelikiz Denizzomerr Senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun ❤️❤️Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻❤️❤️
Denm22 Denizzomerr hayırlı olsun Allahım saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benimde sündü adet tarihim henüz olmadım test negatif bana be isteyen herkese dua et lütfen 🙏🏻
Duruuu1 Denizzomerr yaaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah ❤️ bizlerde dua et taze anne 💐❤️
Duruuu1 Denizzomerr Bir gün arayla iyi yükselmiş adet ne zamandi. Her gün verme artık ya 2 güne bir ver. Yükseliş 2 kat arttıkça sorun yok sağlıkla al kucağına ❤️
serifeaslan01 Bat 22 sol kasıkta batma hissi göğüsler şiş ve bel ağrısı ne diyonuz kızlar umut etmeli miyim
Duruuu1 serifeaslan01 bence son hafta adete bir 5 6 gün kala belirtilerin devam ediyorsa o zaman kan ver belki şuan öğrenemeyebilirsin. İnşallah güzel haberleri en yakın zamanda alırsın 🌸🤲
Miracleee Bat 14.. 1haftadir evde test yapıyorum birkaç tanesinde pozitif gördüm ama kan 1.20 çıktı adete 4 gün kala. Kasik ağrısı, gogus ağrısı ve şişliği. Baş dönmesi. Nefes darlığı son günler yaşadıklarım.
Duruuu1 Miracleee gecikince testi tekrarla belki geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah vardır yoksa diğer aya yada en kısa zamanda hayırla nasip olsun sana da bebiş ❤️