Bebisannneessi Biraz riskli bir gebeliğim var işten çıktım evde oturuyorum, bulantilardan yemek yiyemiyorum bu süreç hızlı geçiyor mu, kalan 6 ay gözümde büyüyor
HanifeAsya Bebisannneessi benimde başından baeti riskliydi düşük riski derken şimdi de erken doğum riski var banada dünler geçmiyor sanki şimdi kalkmam yasak birde yatıyorum 34. Haftadayım ama erken doğum riskinden sonra 1 gün 1 yıl gibi geçiyor rabbim yardımcımız olsun. Çok özeniyorum gezerek hamilelik geçirenlere doya doya hamilelik yaşayanlara bizim de imtihanımız napalım burada şükür yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun vaktinde kucağımıza alalım
radiantmother35 Bebisannneessi benimde hamileliğimin 20. Haftasında kanamam oldu 3 gün hastanede yattım sonra erken doğum riskim başladı ve o dönemde çalışıyodum rapor aldım izne çıktım falan derken şu an 40 haftalığım hala doğuramadım 😂 içinizi ferah tutun ağır şeyler yapmamaya çalışın dikkat edin kendinize Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah ❤️
Bebisannneessi HanifeAsya bende iş yapmadan oturuyorum bütün gün, yürümek bile riskli bana, bende çok izeniyodim rahat hamilelik geçirenlere, önemli olan evlatlarımızın sağlığı ne diyelim biter inşallah bu günler 🙏
Nur001 Aynı şeyleri düşünüyordum bi sürü rahatsızlıklar uğraştım uygulamada doğuma 200 küsür gün vardı ilk baktığımda şuan 97 ve zaman asıl son günlerde geçmiyormuş buraya nasıl geldik anlamadım 😅
Bebisannneessi Nur001 inşallah bundan sonrasını da anlamadan alırsın yavrunu kucağına, benim daha 177 günüm var 🥴