merveTZ-16 Selam kızlarcım yurtdışı için kimlikte fotoğraf şartı var mı 3 yaş için? pasaportta resmi var kızımın ama net bilgi bulamıyorum gemiyle yurtdışına çıkmamız gerek. birde hamilelikte bir sorun olmuyor sanırım dimi yardımcı olur musunuz ?
Merel merveTZ-16 Şart cnm.. Ben Hollandads yasiyorum kizima pasport başvuru yapdığım da 2 aylık dı şuan 2 yaşında oğluma da yapdım oda 6 aylık dı şuan 8 aylık ablası
Basak2906 merveTZ-16 biz yeni pasaport aldık kızım için giderken 5 yaşında olacak kimliğinde fotoğrafı yok ama pasaportta var. Shengen vizesi aldık sorun olmuyor diye biliyorum. Keza bir buçuk yaşında da çıktık o zaman da fotoğrafı yoktu
Basak2906 merveTZ-16 kıbrısa sadece kimlik ile giriş yapabilirsiniz pasaport istemiyor. Ayrıca kimlikte fotoğrafa gerek yok çocuk için. Daha önce 3 kez çıktık hiç bir sorun olmuyor
merveTZ-16 giriş çıkış yapıcaz sadece telefon işletmek için yani kıbrısa yakın zamanda giden var mı peki öyle sorayım
Moon_light merveTZ-16 pasaporttaki resim yeterli kimlikte olmasada olur. Benim kiziminda yok kimlikte
funnymummy merveTZ-16 iyide yurtdışı çıkışta pasaport kontrolü yapılıyor sadece kimliğe sadece Türkiye’ye girişte bakıyorlar o da çocuk için fotoğrafsız olması sorun olmaz
merveTZ-16 funnymummy eminsiniz değil mi ona göre bilet alıcam çünkü kapıda kalmayalım sonra. Kıbrısa çıkıcaz eşim ben ve kızım gemi ile
funnymummy merveTZ-16 ben uçak yolculuğu yapıyorum ve yanımda çocukla da gittim geçen yaz ülke çıkışında kimlik kontrolü yapılmadı pasaport kontrolü yapıldı girişte de büyüklerin kimliğine bakıldı küçük olanın tc kimliğinde fotoğraf yoktu 11 yaşında sorunda olmadı