Zeynepduruali ikizlerimveannesi tamam tatlım, rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 😘
Caglaaa Zeynepduruali benim 8 haftalıkken belli oluyordu dar giyince şuan 28+3 üm kuzenım benim 9 ayki halim gibi dedi 😂
mehtap28 Zeynepduruali 20.haftadan sonra cikmaya basladi 24.haftada hamile misin diye yorumlar gelmeye basladi 😁
IlaydaOrhanKopuz Zeynepduruali canım 24-25 haftalarda çıkmaya başlamıştı şimdi 35+1 aldı başını gidiyo maşallah 😀
hzlsfa 20 haftalığız ve yeni belli oluyor Hatta sadece 2 kg aldım herkes kg almıyorsun die psikoloji bile bozmaya çalışabiliyor hiç kafaya takmaya gerek yok çünkü Oğlum Çok şükür çok güzel gelişiyor 🙏🏻 İlk hamileliyim ve 20 yaşındayım o yüzden kg bence ilerleyen zamanlarda çok alacam Emin’im ki 😂😂 ama olsun herşeye Değer Evlat 🙏🏻
Hasret33 16+5 deyiz canım bi anda belli oldu öncede şişerdi falan şu 3 4 gündür bi anda belli olmaya başladı 😊
Merve201119 Zeynepduruali inşallah bişey yoktur canım bazen öyle risk çıkabiliyor benim arkadaşımada risk grubunda dediler ama sağlıklı bebek doğurdu canım
Zeynepduruali Merve201119 inşallah öyle olur canım ya 😔 1/158 risk çıktı, papp a değerim 0.97 miş düşükmüş 😔
Duyguynrky Zeynepduruali 30’da hafif başladı yani bakınca hamile olduğumu anlıyordu insanlar ☺️ ama 35’ten sonra coştuk 😂 38’de patlamaya hazırdım zaten 38+6 da patladık 🤣 doğurdum yani
Gamzebzk06 Zeynepduruali ay o dertten ben de muzdariptim ya 18. Haftaya kadar hiç bişey yoktu dümdüzdu 19 haftaya girmiştim karnım iki gün içinde pat diye çıktı etrafımdaki insanlar da şaşırdı şimdi 21+2 olduk maşallah önde 😀
Neslihann-38 Benim 18 haftalık kocaman göbeğim var fazlada kilo almadım ama o bünyeden bünyeye değişiyormuş bence kafana takma ☺️
Minnak-123 Mraba benim ikiz gebelik oldugu halde şuan anca evde tek tisort oldgunda belli karnim disarda ince ceketle bile belli degil 20 +5 olduk 🤗😁