Zeynepduruali Kızlar 16 haftalık hamileyim hala karnımda belli değil, dümdüz 🙄 sizlerin karnı belli mi ? Kaçıncı haftadasınız ?
Aycan2 Zeynepduruali benim karnım 12 hastalıkken çıkmaya başladı şuan 16 haftalığım. Baya var göbeğim hamile olduğum belli oluyo şimdiden ☺️
HllBlgn Zeynepduruali ben de 20 haftayım şuan dışardan biri anlayamıyor hamile olduğumu çok az çıktı ama evdeyken daha çok belli oluyor :) henüz benim de karnım yok diyebilirim
Aycan2 Zeynepduruali bazıları iç göbeği büyük oluyo diye derler ama alakası varmı bilmiyorum bizim Burdada akrabamız 5 aylık gebe daha fazla çıkmamış
Zeynepf deletedmom334 o kişiden kişiye değişiyor canım benm kardeşim var 7 aylık hamile karnı hiç yok ben 4 aylık hamileyim karnı çıktı şimdiden o karnının içi bazısının dar bazısının geniş oluyor muş o yüzden miş
Cekuli Cekuli hiç endişelenme kuzum benim bir arkadaşım 33. Haftasında ben 40 ım herkes tam tersi sanıyor herkesin gebeliği farklı böylesi daha iyi bence pedikür bile yapıyorum kendime 😁
deletedmom334 @Zeynepgokcebet doğru ben bizzat yaşıyorum bebek kıyafeti almaya gidince kadınlar garip garip bakıyor annem bile bizi mi kandırıyorsun dedi düşün
mrwt157 Benim 10 haftalıkken yavaş yavaş çıkmaya başladı kendim farkediyorum tabiki dışarıdan hamile olduğum belli olmuyor şuan 14.haftadayız bakalım dışarıdan anlaşılacak kadar ne zaman çıkacak göbeğim ☺️