Rabissssscee burcuttekin rabbim daha fazla aratmadan uğraştırmadan kendi haznesinden versin inşallah 🌸 konu dışı fakat özellerde tüp bebek tedavisi olan ve olacak arkadaşlarımız için indirimli fiyat alan (merkez fiyatından ortalama 1-3bin aşağı) danışman arkadaşım var bilginiz olsun istedim 🤗
_mom123 burcuttekin ankara gazi hastanesinin doktorları car ahmet erdem mehmet erdem alanında çok ca uzman ikiz doktorlar
ebrusngl burcuttekin muayne için gittim tüp bebek yaptıracaktık ama kendiliğimden hamile kaldığım için yaptırmadık tüp bebek alanındada gayet iyi ilgili alakalı en önemlisi bilgili bir doktor
Beyzanursahin Elif Didem Ulusoy gebelik takibimi yapmıştı bahsettiğiniz konularla da ilgilenen bı doktor çok naif bı hanımdır kendisi, Çankaya da numayenehanesi var Instagram dan iletişime gecebilirsiniz
menesse burcuttekin evet canım çok şükür. 35.haftamdayım. Fakat şunu bilmeni isterim çok yıpratıcı bir süreç sürekli gel git hastaneye çok yoruluyorsun. Ama sonuca değer. Özelde binlerce lira dökmeye değmez.çoğu insan tüp bebeğin önü açılsın diye aşılamaya geliyor.çok kalabalık. Bir an önce gidip başlamanı tavsiye ederim. Tahlilleri toplaman uzun sürecek o yüzden ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk ilerlersin.
burcuttekin menesse canım oraya gidiyorum zatende 2. Aşılama oldu tutmadı 3. Başladık bugün Sende ne gibi sorun vardı bende polikistik over var
menesse burcuttekin aslında şöyle oldu. İlk aşılamam tesadüfi yapıldı. Kontrole gittiğimde yumurtlamış olduğumu gördü doktor çatlatma iğnesine gerek kalmamış hemen acilen eşimi çağırdım o gün aşılama tutmadı. İkinci aşılamamda çatlatma iğnesi kullanmıştım nasipmiş 2.aşılamam tuttu. Zaten 15dk yatıyorsun ister istemez ayağa kalkınca akıyor. Ben nasip kısmet diyorum. Benim ikincide oldu ama 6.aşılaması tutmayan da var ilk aşılaması tutan da var. Eğer rabbim yazdıysa tutacak olan tutuyor.biz o gün trafik kazası da yapmıştık benim hiç umudum yokken tutmuş. Rabbime hamd olsun darısı sana canım
menesse burcuttekin tabiki canım doğum anında tüm evlat isteyenlere dua edicem. Rabbim herkesin yardımcısı olsun