Skdinc Nergiz1 üstteki bebeğin kalp atışları olması lazım, alttakide kasılmaların. Sancın çıkmış bir kaç tane ama düzensiz gibi geldi bana canım. Doğum sancısı daha düzenli aralıklarla geliyor.
Bernnnaaaa Nergiz1 düzenli değil ama sancı var dikkatli olun belden kaşığı doğru ağrısız olursa hemen hastaneye gidin benim öyle oldu 90a çıkmış sancım Haftanız erken yatın mutlaka iş yapmayın
Meleklylmzz Nergiz1 geçen hafta ben de böyle çıktı doktor dedi ki bi kaç tekme atmış dedi sorun yok demişti bende 37+2
Skdinc Nergiz1 haftan daha erkenmiş canım bol bol dinlen bence kesinlikle bir tane bile iş yapma derim ben. Demek ki doktorda şüphelenmiş. Gerçi o haftalarda yalancı kasılmalarda oluyor ama doktorun bir bildiği vardır elbet.
selinsmother Nergiz1 sancın çıkmış canım valla anladığım kadarıyla yüksek çıkmış haftasını bekler inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz
adenimm_ Nergiz1 ay benim az kalmış o zaman 31. Haftadayım cuma günü kontrolüm var heralde almaz dimi ?
Nergiz1 Bernnnaaaa gece tekrar gittim sancı çıkmadı doktor dedi idrar kültürü ver enfeksiyon çıktı şase verdi o sancı yapar dedi sende ultrasonda her şey normal çıktı şimdi ağrım yok yani
Nergiz1 adenimm_ bazı doktorlar erken alıyor bazıları almıyor nstye ben ağrım var dedim ondan nstye gir dedi