Betulkaraa34 hamiş anneler bizim kavuşmamıza 9 gun kaldı eli kulağında bekliyoruz ilk bebegim ilk doğum kızımız olucak ismi elif nisa hadi birbirimize destek olalım cokk korkuyorum çünkü ben 🥰😅🤲🏻
tazeanne_20 Betulkaraa34 bizimde son 9,hatta artık son 8 bile diyebiliriz. İlk bebeğim ve bizimde kızımız olacak 🥰 korku ister istemez var ama artık gelsin diye de dua ediyorum,son günler çok ağır geçiyor
efesbry Betulkaraa34 son 8🥺 korku heyecan endişe herşey mevcut 😐 2.ci bebeğim olacak Allah nasip ederse ❣️ oğlumu evde bırakıp gidecek olmanın üzüntüsü ayrı, kardeşi gelince ne olacak düşüncesi ayrı valla çok stresliyim bu ara
Betulkaraa34 tazeanne_20 benimde belim çok agriyo yatakta panda gibi dönüyorum iki saat dönemiyorum saga sola korkuyorum hem gelsin istiyorum hemde gelmesin diyorum boyle iyi ay degisik duygular yaşıyorum 😅
Betulkaraa34 efesbry ayyy sizinki daha stresli ama stres yapmayın hersey cok guzel olucak guzel geçecek merak etmeyin 🤲🏻🥰 saglikla kucaginiza alın hayırlı zamanda 💜
Satilmis-eymen efesbry aynı durumdayim bende 10 Mayıs’ta sezeryan olucam oğlumu nasıl birakcam 2.5 yaşında bensiz nasıl kalcak napcak blmyrm yüzüne baktıkça içimde biseyler kopuyo geliyo aglamakta istemiyorum
Betulkaraa34 dilay_06 var var daha var sana bende diyordum oho var daha ama baksana simdi ise bekliyoruz gelmesini🤣🤣