sevcanbyhtn ilknuuruucar_99 hicbirsey olmadı daha oncede yaptirmistim 2 gun kolu kaldirinca agriyodu sadece bu sefer oda olmadi😊
Prensesannesi96 ilknuuruucar_99 1 2 gün sertleşiyor kol kaldırmakta zorlanndjm ben ama sonr geçti normal belirlitelrmiş bunlar 🥰
ilknuuruucar_99 tugcebilge06 daha bugun aşı oldum. iğneden korktugum için biraz yanma hissettim snrasında bişey yok gibiydi ama ağrımaya ve yanmaya başladı..
ilknuuruucar_99 sevcanbyhtn ilkte bişey yok gibiydi sonradan ağrıma oldu bi ağrıyo gibi bi ağrımıyo gibi değişik bişeymiş 😂
Byzguclu Bende bugün oldum. Tamamen iğneyi yapan kişinin eline bağlı yaparken hissetmedim. Şuan biraz ağrıyor çok kaldırmaya veya bir şeyler taşımaya gelmiyor ama öylr aman aman değil
ilknuuruucar_99 Byzguclu iğne girdi hissettim bişey yok gibiydi sonradan bi yanma hissettim. Baya bi süre ağrı olmadı ama sonradan ağrı oldu. Bide bebeğimin hareketleri daha da fazlalaştı gibi aşıdan sonra sizde de oldu mu 🙂
Byzguclu Onu farkedemiyorum bebeğim normalde de çok hareketli haddinden fazla hemde ama şöyle bir düşünecek olursam bugün bir tık daha fazla hissetmiş olabilirim ama bende çok güzel bir şey hiç durmasın hep hissedeyim 🥰
ilknuuruucar_99 Byzguclu evet çok güzel bi his bende aynı şekilde hissediyorum 🥰 hep hissetmek istiyorum 😋
EsraDabakzkal ilknuuruucar_99 iğneyi olurken de sonrasında da çok canım yandı. Canı az biri de değilimdir ama çok kötüydü gerçekten
ilaydailem Bana ağır geldi ya sabah bişey yoktu gece ağrı ateş kemiklerim sızladı 2-3 gün boyunca kolumu zaten 1 hafta kaldıramadım
ilknuuruucar_99 ilaydailem sizin baya zorlu geçmiş. ilk günümdeyim ve böyle şeyler okudukça bende kötü oluyorum. İnşallah uzun sürmez çok ağrı sızı da olmaz 🤲😇
BushraShn Hiç ağrımadı ne vururken ne de sonrasında ☺️ 3 hafta önce 1. dozu vurdular 1 ay sonra 2. doz için çağırdılar..
ilknuuruucar_99 BushraShn ne kadar güzel ya benimde öyle olsa keşke 🙂 1 ay sonra bende vurulcam 2aşıyı
ilknuuruucar_99 TomrisHanim her kan verdiğimde korkuyorum alışamadm sanırım alışamıcam da korkumu yenemiyorum iğneyi gördükten snra bakamıyorum hiç 😂
ilknuuruucar_99 Nurcanben benimde şimdilik cok bi ağrım yok ama çevrem cok korkutuyordu şimdilik pek bişey yok gibi yarın nasıl olurum bilmiyorum 😂