Aslibali efem1 bu arada 28. Haftadasin yaşam sınırını gectin zaten. Yatıp dinlenmeye bak. Ben 3 günde bir oluyorum prulutonu. Senin de öyle mi?
efem1 Aslibali inşallah ama yine de çok korku var doğsa çok beklerim onunda canı çok yanar beni üzen o aklımdan çıkmıyor 😔
Aslibali efem1 her ikisi de bakıldı canım ama hastane alet ve doktor farklı. Aşağıdan 37 çıkmıştı pazartesi çarşamba karından 19 çıktı. Karmakarisik bişey
Aslibali efem1 ben 27+5 bugün. Çok dua ettim 28 e gelebilmek için. Bana hiç ciğer geliştirici vurmadilar. Progestan sabah akşam iciyorum. Bir de üç günde bir pruluton iğne vuruluyorum.
Deletedmom_50 Aslibali sıkıntı olmuyor mu canim benim serklaj yapan doktorum bundan sonra alttan bakilmayacak rahim ağzı ölçülmesi gerek yok dedi
efem1 Deletedmom_50 nasıl gerek yok doktorum alttan bakmasaydi bugün kisaldigini farketmezdi ve önlem alınmadı şimdi daha çok tedbirli olduk ilaclarimda değişiklik oldu yani bence alttan bakilmasi onemli
Aslibali Deletedmom_50 her hafta alttan bakıyor daha net ve kesin. Üstten belli olmuyor ki çoğu şey. Daha başıma bişey gelmedi alttan baktı diye
efem1 Deletedmom_50 siz benden önce olmuşsunuz işte doktordan doktora değişiyor ben alttan bakmasını da istiyorum artık çok korkar oldum
Deletedmom_50 efem1 valla bilmiyorum canim bende alttan bakılmasindan korkuyorum tahriş felan eddr diye
efem1 Deletedmom_50 korkma canim bu konuda doktorun ne derse ona uy bakcam dersede baktır cunku serklajliyiz tedbirli olmak lazım normal zamanda bende baktirmazdim