efem1 Hafdayim kanamam artti bu bel ağrısıyla doğum belirtisi mi bu haftada doğum yapan varmı çok kötüyüm
Totanseyma efem1 canım korkutmak istemiyorum ama ben olsam çoktan gitmiştim hastaneye Benimde 24. Haftada kanamam olmuştu kanama ile hastaneye gittim 5 cm açılma vardı doğum başlamıştı😒
Totanseyma efem1 kahvaltı yaparken bi anda sancı girdi belime ve karnıma sonra baktım baya bi kanamam var hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam vardı
efem1 Totanseyma benimki yeni kırmızıya döndü miktarı damladan biraz fazla acile gidersem elle bakiyorlar yanlış birşey yaparlar diye tedirginim
Totanseyma efem1 eğer açılmadan şüphelenmiyorlarsa elle bakmıyorlar niye elle baksınlar benim doktorum o gece hastanede kaldı acil doğuma almam gerekebilir diye gitmedi eve
efem1 Totanseyma benim doktorumu aradım yarını bekle dedi bu benim 5. Gebeliğim 4 nu kaybettim artık bende çok korku oluştu doktorum prof herşeye gelmiyor elim kolum bağlandı
Melekrcn Özelde nöbetçi bir doktora görün ama yarını bekleme doğumu durdurabilirler en azından sabah çok geç olabilir
efem1 Melekrcn keşke olsa özelde bakmıyorlar devlette var tıpa gitsem bir sürü stajyer denek yapıyor kadın doğum hastanesinin umrunda olmuyor kaç kere yaşadım gidip
Aslibali efem1 ben olsam giderdim çünkü bel.agrisi genelde doğumla ilişkilendirilir hep öyle okudum. Üzerine kanaman da var. Devlette mi özelde mi takiplisin.
efem1 Aslibali özel poliklinik hiç bir hastaneye bağlı değilim olsaydım şimdiye durmazdim ama doktorum prof olunca gelmiyor