maviruya Tufan_aras keşke prilam olsa ben zofer olmadan yapamıyorum bacım prilam bile kesmiyor bulantım😬
Anneumut2318 7 haftalıktan beri içiyorum bi defa 12 haftalıkken almadım bırakmayı denedim iki defa acillik oldum şu an 20 haftalık olduk bi gün almasam çok kötü olmasam da ikinci gün kullanmadım mı ilk günden daha kötü oluyorum doğuma kadar içmeyi düşünüyorum doğuma bi ay kala 2 den 1 düşürecem
Herseyguzelolsun7 Her gece 1 tane prilam içmesem günler haram bana da, üstelik 27 haftalık olduk maşallah. Ama bir prilamla her şey çözülüyor, bağımlısı oldum sanırım
Nursema30 Tufan_aras Allah yardımcınız olsun bende 6. Aya kadar kullandım. Sonrasında bile ara ara oluyodu . Gerçekten bulantı yaşamı çok etkiliyor hee şey tatsız tuzsuz oluyo . Benim her şeyden midem bulanıyordu. Geçen haziranda Doğum yaptım. Şuanda 2.5 aylık hamileyim bu hamileliğimde sadece 10 sürdü bulantım maşallah subanallah nazar değmesin .
Sss5858 Tufan_aras yaklaşık 16.haftaya kadar devamlı kusuyordum ilaç almama rağmen kusmam oluyordu o derece ağırdım hatta kusmaktan boğazımı tahriş ettim kan gelmişti ama dedikleri gibi sonra birden bulantım kesildi darısı sana inşallah 😊🙏
Tufan_aras Allahkahretmesin1 yani ben n azından hamilelik ve doğum sonrası için belirli bir müddet verseler çok güzel olur
Tufan_aras yesilkahve gerçekten dediğin gibi vücudun ilaca alışması da zaman alıyor bende farkettim bırakırken napıcam onu düşünüyorum 🤔
Avril Kız dua et sen yine içince normal hayatına devam ediyormuşsun ben prilama rağmen iki aydır yatak döşek yatıyorum 14 haftalık oldum hala devam azalma bile yok delireceğim sonunda o olacak ramak kaldı valla tırlatmama 🤣🤣🤣
Zehross03 Avril zaten 15 16. haftaya kadar prilam işe yaramadı bendede sonrasında işe yarıyor sıkıyosa içme 🤣