Bsrakrs Merhaba anneler isimlere karar verebildinizmi kız isimleri önerilerinizi alabilirmiyim🥺 32 haftalığız hala içime sinmedi, anlamı güzel ve içime sinerse kuranda geçen koymak istiyorum
Amineazra Bsrakrs biz Amine Azra düşündük inşallah 🙂 sena, Sare, ,Meryem, hafsa, hüda, Tuba ve sevde güzel isimler
zezecet Bsrakrs Hira koymayı düşünüyorum bende malûm kuranı kerim ayetlerinin indiği mağara adıdır sağlıkla gelsin bebişler 🙏♥️
2_evlatyolda Bsrakrs efnanneva elizanneva arasında kaldım sonuna neva koymayı düşünüyorum ama hangisi olur bilmiyorum 🤔
melike_69 Bsrakrs 36. Haftalığız kızım adı yok bende kuranda geçen olsun istedim Ahsen, Serra isimleri hoşuma gidiyor benimde
anapanda12 Mihrimah ( ay ve güneşin aynı anda gökyüzünde olmasını temsil eder kanuninin kızı Mihrimah Sultana, Ayşe Hafsa Sultan bu ismi vermiş.) Yanına da Yüsra istiyorum kolaylık anlamı var Mihrimah yeterince güçlü bi isim ancak yüsra’sıda olsun yumuşatsın biraz istedim 😍 Önerilerim Gökçe Selen Kardelen Şifa Selen Benan Ahsen Munise
Deletedmom_43 Büşra ismi manası güzel ve Kur’an’da bahsediliyor. Meryem de aynı şekilde güzel. Melek de kullanılabilir severseniz.
zayn6 Kızımın adı Asya Leyla çok severek koyduk🥰 aklımda ahu, ceylan ve nilüferde vardı fikir olsun bence çok zarif isimler hepside💕
ezgi95demir Neva, Kur’an’da geçen bir kız bebek ismidir. Enam Suresi’nin 95.ayetinde geçmektedir. İsminin anlamı ses, ahenk ve nağme’dir. Bir diğer anlamı refah ve mutluluktur. Kur’an’daki anlami ise çekirdektir. (Allah, tohumu ve çekirdeği yarandır.)
Allahvargamyok Bsrakrs biz ESLEM koyucaz Allah izin verirse selamet ve Allaha teslim olan anlamına geliyor konulmasıda çaizmiş sorduk 😊🥰