Duy-Ser MerhAba anneler göbeğiniz hangi haftada belirginleşti 12+2 olduk ama hala göbeğim yok bu normal mi
Ozge56 Duy-Ser 5 ayım bitti hala dışarıdan belli değil ama ben bol giyorum ama aman aman net değil bence 6 aydan sonra belli olur
mucizebebek_ Duy-Ser 6 ayına kadar hiç belli değildi benimde 6nın ortalarına doğru çıkamaya başladı canm
__mom1 İlk gebeliğim ama 13.haftada göbeğim var. Normalde göbekli değildim ama resmen koca göbek olmuşum
Hemsirees55 Duy-Ser canım mide geniş mide dar diye bir eylem var diyorlar benim 14.hafta da çıktı ama o kadar da büyük değil ama çıplak baktığım da bebek şekli almış
Sevval0308 Duy-Ser canım senin haftamda bebek 100 Gr yoktur nasıl karnın büyüsün :) 20 den sonra belirginlesir
__mom1 Sevval0308 evet ben de böyle düşünüyodum. Hatta millet hafta hafta foto çekip paylaşıyor dalga geçiyodum. Ama benim çıktı göbeğim 😥😭😭😭
Sevval0308 __mom1 canimcim gazdir siskinliktir yani bebiş olması imkansız ama adet olmama vs onun etkisidir :)
Brn_cnn Duy-Ser valla ilk hamileligimde 5.aydan sonra hatta 6.ay gibi hamile olduğum anlaşılıyordu öncesinde göbek mi bebek mi belli degildi😂 şimdi ikinciye hamileyim 14haftalik ama maşallah 5aylik gibiyim
__mom1 Sevval0308 gaz olsa şişkinlik olsa iner bir zaman bu devamlı var olan bir şey.Bebeğin o kadar büyük olmadığını biliyorum ama karnım semsert baya göbeğim de çıktı. Muhtemelen vücut yapısıyla alakalı bi durum.
S-evil-85 __mom1 Valla üzülecek bir şey yok, demek yapımız böyle. Ama doğumdan önce neye benzeyeceğim, düşünmek bile istemiyorum. Bir de bende bel fıtığı var.