elifsugrcn Melo-fndkc bebegim bu gün 20 günlük ilk 6 gün küvözde kaldı sürekli sütü getirmek bebegime götürmek ve mastiti geçirmek icin sağım yapmaktan göğüs uçlarım neredeyse paramparça oldu ucu düştü düşecek cocuk gelince de baya sıkıntı yaşadım benim tavsiyem dogumdan 1 hafta önce lansinoh kreme baslamnız bana tek iyi gelen lansinoh krem birde kantoron yağı olmustû göğüs pedi hic ise yaramadi aksine göğüsüm yapışıyordu sütyen zaten kullanamadim öyle tişörtüme aktı sütlerim surekli degistirdim
Melo-fndkc Busramomy ya ben şimdi yazdım nete de farklı markaların uygun fiyatları mevcut acaba marka fark eder mi
sselinn Melo-fndkc bence fark etmez. Ben ebebekten 999 ayar aldım. Ama araştırdığım kadarıyla 925 ayarla pek de bir farkları yok. Fiyatı Trendyoldan çok daha uygundu.
Melo-fndkc sselinn trendyoldan değil de normal arama motoruna yazdım alışveriş diye baktım öyle bi baksana
Fatoscum Melo-fndkc yapışmıyor olabilir yani bu kadar memnuniyet olduğuna göre öyle olmalı.İlk bebeğimde bu kadar meşhur değildi ama bu kez kesin alacağım ben de gümüş kapak,denemekten zarar çıkmaz
Ysbyr Melo-fndkc göğüs ucu yarası olduktan sonra strecle sarmak veya kapalı tutmak dahada beter yapiyo.denedim😄 amaç zaten yarayı kurutmak ve geçmesini sağlamak nemli tutmak ıslak bırakmak havasız bırakmak iyileşme sürecini uzatiyo.ancak plastik kapaklar yada göğüs ucu kremi yerine kantaron yagi deneyebilirsin daha doğal daha uygun yöntemler.gumus kapak falan hikaye
Nazugrak16 Melo-fndkc olacağı varsa olur çünkü meme ilk defa o şekilde emiliyor ve bebeğin kavraması önemli benim ablamın 2. Cocugundada o kadar krem bilmem neler kullanmasına rağmen yine çatladı nemli tutmak yeterli
Nazugrak16 Benim bir ayım kaldı doğuma sürekli sütüm ve zeytinyağı ile masaj yapıyorum inşallah fazla zorlanmayiz
Nazugrak16 Kizlar ben size birşey sircam normalde bebekler geceleri çok oynar anne uyanır ama sanki benimki benimle uyuyup benle uyanıyor geceleri daha hiç onun hareketleriyle uyanmadim ve yürüyüş yaptığımda yani ayaktayken çok hareketli sizce neden
Driia Melo-fndkc gümüş almana gerek yok e bebek de kalkanlar var silikonlu. Çokk harika bişey 2 sene emzirdim hiç bir tane yaram olmadı lansinoh ve o göğüs koruyucudan kullandım silikonlu
Melo-fndkc Driia onu da bi araştırayım bakıyim ya artık işe yarasın da hangisi olursa olsun hiç fark etmez
Driia Haticelisa plastik kalkan silikon kalkan diye geçiyor e bebeğin markasını aldım. Öyle sürekli krem sürmeye de gerek yok sadece sabah akşam sürüyordum lansinoh o silikonla hava aldığı için ve kıyafetlerle meme temas etmediği için yara olmuyor. Boşalan sütüde topluyor tişört de ıslanmıyor ben çok memnun kaldım iyi ki aldığım dedim şey. İkinci hamileliğimde 3 ay emzirdim onda da hiç yaram acı falan olmadı
Orkidecicegim Ben zeytinyağ sürüp poşetle kapattım o kadar iyi oldu ki mutlaka deneyin ne yara ne acı oluyor. Öncesinde bir sürü ilaç melhem kyllandım en iyisi en pahalısı ama yinede yar doldu kanadı acıdı. En iyisi poşet 👍
DiplomaliEvHanimi Melo-fndkc ben ilk doğum yaptığımda çok yara aldı göğsümün ucu ben de Fito krem ve buzdolabı poşeti küçük bir parçasını oraya koydum içine krem sürdüm ve kapattım gerçekten nemli tutuyor yarasını da yumuşatıyor
HurremSultan Melo-fndkc ben sütümü hiç silmedim. Önemli olan nemli tutmak cidden bebeğin ağız bezleri varya onlar hep.gogsunde kalsin zaten ıslanıyor ya onlar nemli tutar. Ve senin sustun o kadar şifalı kiii ben iki bebegimde de yara nedir bilmedim
Hatituna Melo-fndkc merhaba ogluma dogum yaptığımda göğsüme de oğlumun poposuna da bu arko krem varya tupte olan yağlı kremi başka bisey kullanmadım ondan iyisi yok ne pişik yapıyor ne yara pişik için desitin krem almistim bir sürü para verip ama pişik geçmedi arko tek çözüm bana göre tabiki
Birerkekbirkizannesi Melo-fndkc gümüş kapak değil ama şu içinde süt biriken avent göğüs kalkanı var(150 lira falan şuan) ucuna değmiyor ve krem de sürebiliyorsun sütün de akınca ucuna değmemiş haznesine akmış oluyor. Ben 2 ay onlarla acımı azaltmıştım. Gümüş kapak almamıştım( 1000 lira olmuş şuan 🤦🏻♀️) şimdi yine almayacağım ona vereceğim parayla wellgro ana kucağı alırım daha iyi 😂