Melomy kızlar bayadır aklımdaydı bu marka suan hepsi burada da indirime girmiş üç saatlik indirim uzun süre kullanıp memnun kalan var mı biraz olumsuz yorumlarına da baktım kafam karıştı açıkçası
SaHil_Hayat Melomy Bende arkadaşım tavsiyesiyle aldım çok memnun da Bayadır kullanıyor Bende aldım kurdum daha kullanmadım ama memnunum tavsiye ederim
Bguzeel Melomy 6 aydır kullanıyoruz memnunum. Verdikleri yatak ince park yatagı yataklarından. Alt kademeye geçildiğinde bence ince kalır oyüzden o kısmı kullanacagım zaman yatak alacagım ben. Ama şuam için ben memnunum oldukça bi sıkıntı yaşamadım.
Melomy cauuv1 kendi sayfasından alınca yatakta hediyeymiş sanırım size geldi mi nasıl kuşlanışlı bi yatak mı yoksa başka yatağa ihtiyaç var mı
cauuv1 Melomy yatak hediyeli evet ama ince bi yatak. İş görür diye düşünüyorum yeni yatak almıcam bence gerek yok gibii ama siz bilirsiniz tabi
Bguzeel Melomy ben kadirhas elele magazasından aldım daha indirimli oldu. Nevresim takımı da indirimli gelmişti ama geçen yıl almıştım şimdi nasıldır fiyatlar bilmiyorum. İmkanınız varsa gidin bakın ama
Melomy beyzacmvrc hepsiburada da 2250ydi ordan alacaktım ama vazgeçtim kendi sitesinde yatakta hediye 2400 dü o şekilde aldım yine aynı fiyattır sanıyorum hemen ertesi gün kargoya verdiler