Ayln_11 Hanımlar gebeliğin 13. Haftasına girdik aile hekimimiz decavit pronatal ve gyno ferro sanol verdi kullanananız var mı çok büyük haplar yutmakta zorlanıyorum 🙃
Yazmelegi_ Ayln_11 12.haftada innate pronatal(omega 3 ,balık yağı, vitamin ve minareler) ferrozinc demir ilacı, kullanmaya başladım şuan 25+4 teyim şimdi de ek olarak corasprin oksapar iğne ve d3 vitamin eklendi
Serencihannn Ayln_11 önce folicode kullandm 16 haftaya kadar, ımom ver ferplex kullanyrm 16dan sınra, endokrin de tsh için jodid verdi ona devam ediyorum
minikmelegim_ Ayln_11 önce ilacı ağzınıza alıp biraz su alın ağzınıza ve yutun. Yani hap suyun içinde olsun ağzınızda. Boğaza yapışmadan ilerliyor kolayca yutuluyor
Yagmure Ayln_11 4+5te decavit başladı devletteki doktor 9 yada 10 haftalıkken omepa vm başladık 19+4üz halen omepaya devam kokusu ve bıraktığı balık yemiş tadı bazen rahatsız ediyor ama yapacak bişey yokk herşey bebiş için 😂
Tugceeeeeee1 Aynı şey bende de var ya zorlaniyoeum. Gynoferri sandol kullanıyorum birde osteocare + d vitamini
Yazmelegi_ mmeliikee 1 hafta geriden geliyor bebek birde kan pıhtılaşma durumu var ve ayrıca erken doğum riskim var
mmeliikee Yazmelegi_ pihtilasman olduğunu nasıl anladın bebek bu haftaya gelene kadar sulandirici kullanmadın mi
Yazmelegi_ mmeliikee bende daha önce varis vardi 1 sene ilaç kullanımı ile geçti ve doktor da ne olur ne olmaz başlayalım dedi ve ben coraspirini önceden kullanmaya başladım igneye bugün başladım