Bsra_1998 Kızlar merhaba ben geçen ay femera ve catlatma iğnesi oldum fakat olmadı bu ay yine başladım femaraya insülin direncim yüksek doktor buna bağlı olaraktan olmamış olabilir dedi glifor başladı varmi böyle olup gebe kalan 😇
Bbdk Bsra_1998 bende 2 defa letu kullandım olmadı sonra insulin çıktı 2 ay kullandım ilacı yine gebelik olmadı klomene başladım şimdi inşallah olur
Merieva Bsra_1998 Ben de matofin kullanıyordum hamile kaldım benim de çok yüksekti insülin direncim ve polikistik vardı.
Deniztrn Bsra_1998 benimde insülin direnci yüksek. Kızıma hamile kalmadan önce doktorum r ay progestan kullanmamı istedi aynı zamanda matofinde başlamıştım. Progestanı adetin 5. Günü başlayıp bitene kadarkullanıyodum sonra yine 5. H Gün başlıyodum. 3 ay bu şekilde progestan içtim. Matofini de gebe kalana kadar iç dedi. 3 aydan sonra ki ay hamile kalmıştım. Şimdiki hamileliğim tamamen sürpriz oldu 😁
Bsra_1998 Bbdk inşallah canm inşallah benim yumurtam büyüdü çatladı falan gebelik oluşmadı doktor bu ay yine devam ettiriyor femaraya pazartesi tekrar çağırdı inşallah bu ay yüzümüz güler
Ozoooo Bsra_1998 ama benim planlı gebelik değildi engel değil bana göre tabi olmasa iyi ama rabbim bilir