trkgleyla Kızlar şöyle can yakmayan aşırı uçuk fiyatlı olmayan mümkünse ¾ bin ₺ ye kadar bebek arabası önerilerinizi söyler misiniz??
babysevgi trkgleyla glocalzone diye bir uygulama var güvenli ödeme yapıp bir cok ürünü sıfır getirtebiliyorsunuz. Ama bebek arabası varmı bi bakın
beyzzsenturkk trkgleyla ben dolaptan aldım sıfır ayarında neredeyse cok az kullanılmış asıl fiyatı 5-6 bin ben 1.400e aldım ihtiyaçtan satmıslar gercekten tertemiz yegenimde aynı arabadan kullanmıstı zamanında baby plus canyon cok güzel uzun ömürlü sağlam bir araba her seyiyle bayılıyoruz
Babysgt Prego mios kesinlikle. İlk doğumdan 4 yaşa kadar hem kullanışlı hem hafif hem tek kişi altından kalkabilir açıp kapatmak için azda yer kaplıyor
BtlAtalay52 Tusse18 kanz s go aldım, travel sistem civilde indirim vardı ordan aldım uygun fiyatlı diğer travel sistemlere göre hafif ve katlaması kolay. Kesinlikle görerek alın, netten görmeden almayın derim
Syma_07 beyzzsenturkk senin yorumu görünce bende baktım da hoşuma gitti ağır mi herkes bagaja bile sığmıyor yazmış nasiil e bebekte 3800 Felan gayet iyi geldi fiyatı
beyzzsenturkk Syma_07 ben cok memnunum bagaja da sıgıyor acıkcası bizim arabamız yok ama sürekli taksilerdeyşz sıgıyor demirleri kalın bize göre agırlıgı normal istersen yerinde bi canlı görüp bak begenirsen alırsın trendyolda fiyatı 5-6 bin ben dediğim gibi fazlasıyla ucuza düşürdüm