Gamzetncblkk06 Merhaba benimde plasenta previa sorunum vardı ilk gebeliğimde. Doktorum sadece kan bulunduracaklarını ve kesinlikle sezeryan olmasi gerektiğini söylemişti. Ama onun dışında herhangi bir kaçınmam gereken şeylerden bahsetmedi hiç. Bende ilk gebeliğim olduğundan pek bir bilgim yoktu açıkçası. Son aylarda tek başıma olduğumdan deli gibi temizlik yaptım. Herseyimi hazırladım vs. Ve tam 35.haftada anlamadığım bir şekilde kanamam oldu. Doktora gittik nst vs derken 1 gece yattım. Ve gece normal doğum sancılarım başladı açılmam da oldu. Ki bu durum tehlikeli acil sezeryan gerektiren bir şey. Sabahında acil sezeryana alındım kızım 35 haftalık doğdu biraz minik dünyaya geldi. Ama inanın onun dışında hicbir sorun yaşamadım kan bile ihtiyaç olmadı spinal sezeryan olduğu için herseye şahit oldum. Çok güzel geçti. Bebeğim küvezede alınmadı 1 saatlik çocuk doktoru kontrolünden sonra hemen yanıma getirdiler. Biraz uzun anlattım çünkü benim yaptığım hatayı yapmayın. Ben bilincsizlikten kendimi çok yordum evde birde o dönemde ailevi konulardan stresli bir dönemdi benim için. Kendimi hem fiziken hem ruhen çok yormustum. Size tavsiyem olabildiğince kendinizi yormamanız ve stres yapmamanız. Sonrasında her şey yolunda ilerler inşallah. Bebeginizi sağ salim kucağınıza alırsınız 🌺❤