Fatma-01 Defne Miray ece Ebrar sare Belinay Ceylin Duru Güneş Kızlar 36 haftalik olduk lütfen yardımcı olur musunuz. Secemedik bir türlü sizinde eklemek istediğiniz varsa önerilerinize açiğimmmm🙏🙏
Amineazra Fatma-01 Ebrar Sare güzel bence (tanıdığım sareler hep güzel yüzlü)🙂 sena, hafsa, sevde ve zümra da hoş
Ezgi0608 Fatma-01 ayy benimde kızım olucak🙏🏽 Duru Lina düşünmüştük ilk sonrasında tek isimde Lina’da karar verdik🌸 ama bence Duru’da çok güzel o yüzden oyumu ondan yana kullanıyorum 💕😊
Blm26 Soylediklerinizden duru ismini beğendim ama ekstra ben Tomris , elzem , ayza isimlerini de beğeniyorum belki fikir olur 🤗
Amineazra Ezz Rabbim hayırlı uzun ömürler versin güzel kızınıza 🥰 sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
taze1anneeee yazdıklarınız da güzel ama ek olarak söylemek gerekirse Melina derim. Ay parçası demek çok anlamlı bence
Mrv001 Fatma-01 kızım olsaydı aden sare düşünüyorduk ama yazdıkların içinden Ebrar sare daha güzel geliyor kulağa 😊
Fatma-01 Mrv001 Aden ismini birdaha düşünün derim. Anlamı cennet bahçesi değil. Tam olarak bilmiyorm ama kuranda bir kavmin lanetledigi yer anlamına mı ne geliyordu. Bende bu uygulamda çok kişiden duydum. Yoksa bnde çok begeniyordm
Mrv001 Fatma-01 onu bilmiyordum canım zaten oğlum oluyormuş o yüzden kız isimleri bakmayı bıraktık artık 😊