Muhammedamine
[bilinmeyen] hotpoint ariston almıştım 3.5 sene önce 8 program . Çok memnunum
33sibel
[bilinmeyen] bizimki vestel evimizin ikinci gelini bulaşık işleri onda kel kötü iyi sayılır gelin sonuçta ☺️
BuseBasderici
[bilinmeyen] ben bosch kullanıyorum 4 sene oldu çokta memnunum
Dnzcngz
[bilinmeyen] ben electrolux kullanıyorum çok memnunum.
Sedaahmet
[bilinmeyen] annem bosh marka kullaniyor 5 senedir. 3 programlı .gayet güzel yikıyor. Hiçbir teknik sorunda yaşamadik. Ben evlenirken samsung almıstım. Nerdeyse 1sene olacak kullanalı. En kısa programda bile en yağlı bulasıkları pirıl pırıl yıkıyor gayet memnunum 😊
alcang
[bilinmeyen] bosch siemens hotpoint profilo ürünlerini öneririm. Bosch kullanıyorum 29 dakikalık günlük programda bile temiz çıkıyor bulaşıklarım
Kyhnsnl58
Tüm beyaz eşyalarım beko çokta memnunum. Özellikle bulaşık makinesinden.
Mvisss9
Kyhnsnl58 aynen benimde evimde el misketime kadar herşeyimi Beko aldım maşallah çok iyiler memnunum
Devran
Bosch şiddetle tavsiyemdir 😊
Kyhnsnl58
[bilinmeyen] zaten hemen hepsi aynı fabrikadan çıkma. Sadece marka ve fiyat farkllığı var ben çok araştırmıştım 😊
Denizislet
[bilinmeyen] bende Bosch kullanıyorum 3 seneye yakındır cok memnunum şu sessiz çalışan varya ondan aldım 😊
Rojinn
[bilinmeyen] Beyaz eşya şans işi diyolar inşallah sizde şanslı olanlardan olursunuz 😊 Bir senedir samsung kullanıyorum 4 program çok memnunum deterjanın faktörüde büyük aklınızda bulunsun
Twinmomtobe
[bilinmeyen] bosch 👍🏻Kaç tane ev taşıdım vandan izmire bile geldi makinem hem de nakliyatçı demeye bin şahit isteyen insanların elinde hala daha sapasağlam tertemiz yıkıyor ben 6 programlı almıştım genelde 2-3tanesini kullanıyorum diğerleri boşa gitti diyebilirim programının çok olması bence mantıksız yine de sen bilirsin canım
eymeninannesii
[bilinmeyen] benim hotpoint ariston canım çokda memnunum🙋♀️
Merve201119
[bilinmeyen] siemens kullanıyorum canım memnunun her ürününden
33sibel
[bilinmeyen] amin canım sağol ☺️
KlncA
[bilinmeyen] benimki Bosch. 1 buçuk senedir kullanıyorum gayet memnunum
RabiaT
[bilinmeyen] siemens çok memnunum tavsiye ederim. Ben bulaşıkları yıkamadan koyuyorum hiç bi problemle karşılaşmadım.
Maviss35
Bosch canım