Mamibaby Merhabalar ramazandan iki gün önce adet oldum ondan öncesinde de ilişki olmuştu kaç hafta öncesinde ama hatırlamıyorum bir haftadır günüm geçiyor bu hamilelik olabilirmi benim gibi olan varmı ?
nimetemucin05 Mamibaby 5 gün gecikme sonrası öğrendim beklemiyorduk🤣 adet olucakmis gibi hissediyor musun
Mamibaby nimetemucin05 hayır adet olucagım zaman hiç bir ağrım vesayrem olmadığı için adet olucagımı anlamıyorum tek bildiğim şey adetim bu kadar hiç gecikmedi
Mhtpkts @Mamibaby bir hafta bayağı geçmiş ama strestende olabilir aslında test yapsaydınız çıkardı korunuyor muydunuz peki
Mamibaby Mhtpkts korunmuyorduk test yaptım aslında onunla ilgili bir post açtım testim tek çizgi idi yarım saat sonra silik çizgi çıktı
Mamibaby Hasret5506 test yaptım bi kaç kez çıkmadı erken gebelik testi yaptım dün yine negatifti ama yarım sagat sonra tekrar baktım silik bi çizgi vardı
Mamibaby nimetemucin05 yarın kan tahlili vericem dün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı yarım saat sonra tekrar baktım teste silik bı çizgi oluşmustu
Ayazmom_ Mamibaby 10 dakikadan sonra gorunen cizgileri dikkate almayin diye testin uzerindede yaziyor zaten. En iyisi kan testi vermek