Serenacigim Merhaba, bu gun doktora gittim. 34.hafta 2100gr bebisin kilosu, doktor bir suredir kilosunun 1 hafta geride oldugunu soyledi. Cok sukur gelisiminde baska problem yok ama normal dogum yapamayacağımi söyledi doktor. Basina boyle bir sey gelen var mi?
ArvenMom Serenacigim 34 haftayla uyumlu 2127 gr kızım erken doğum olucak benimde 1 hafta geriden geliyor
ccnntt__ Benimd e 33 haftada 2300 idi ve dr gelişimi bi hafta önden gidiyor demişti. Neyi baz alıyorlar anlamıyorum
Mhtpkts @Serenacigim benimde 34 de 2200 gramdı neye göre karar veriyorlar ki benim doktorum iyi demişti aramızda çok bir fark yok yani doğuma kadar 3 kğ olur dedi bence o da yeterli bir kilo
Serenacigim Mhtpkts su an kacinci haftadasiniz? Ve doktor mutlaka sezeryan olmali diye belirtti mi yoksa dogumun seyrine gore mi karar verecekk
Serenacigim ArvenMom siz de sezeryan mi yapacaksiniz yoksa daha belli degil mi? Doktorunuz bir sey soyledi mi? Ayrica googleda cogu kaynak 2000-2200gr’in 34. Hafta icin ideal oldugunu soyluyor neye gore minik bu kizlar🥹😅
Guzell46- ArvenMom hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım 🫶🏻kaç haftalık doğum yaptınız ? Bebek kaç kg doğdu ve bir sıkıntısı var mı?