Tugbasab 12haftalık hamileyim ve cok ciddi kabizlik sorunum var. Gebelikte kabız olanlar ne yaptiniz nasil başa çıktınız ? Cok zor bir durum gercekten yasamayan bilmez yardımcı olun bana lütfen
Muhammedamine Tugbasab ilk 5 ay duphalac şurup olmadan tuvalete çıkamadım 8. Aya geldik şimdi her sabah aç karna bir muz yiyip iki bardak ılık su içiyorum üstüne işe yarıyor
Gulcag Tugbasab kuzum mutlaka doktoruna söyle ilaç veriyor benimde gaz ve kabızlık vardı ilaç verdi düzene bindi 😇
Tugbasab Muhammedamine duphalac icin doktoruma danismam lazim ama muzu deniyim ya gercekten cok kotu bir durum 😔
Muhammedamine Tugbasab bana da doktorum yazmıştı zaten söylersen sanada yazar gebelikte kullanılıyor 🙋🏻♀️
Deletedmom15257 Muhammedamine kız millete neden oneri yerine ilaç yaziyon 🤣🤣 oneride bulundun tmaam ayyy alemsin bunu gidip postta yazmam gerek en cok hangi postta gulduugumuz postta
Tugbasab Gulcag normalde hic ilac icmem ama doktorumdan ilac yazmasini istiycem dayanamiyorum cunku 😐
Muhammedamine Deletedmom15257 önerim bu ☺️ İlaç değil doğal içerikli bir şurup araştıran anne ol lütfen 🤪 Kabızlık çok zor yaşamadın mı yoksa ondanmı bu rahatlığın 😂
Deletedmom15257 Muhammedamine yoo hiç yaşamadım 🤣🤣😂😂ben araştırmayı sevmem 🤣sen anlat bana hadi 🤗mesela bunilav bitkiselmis tmm artık unutmam başka 😀
Gulcag Tugbasab merak etme ilaç derken bitkisel veriyor zaten kuzum rahatlatır seni bir kutu içtim içinde azdı zaten rahatlayınca düzene biniyor 😍