2kedi1beybi Kızlar ben 10 haftalık hamileyim. Normalde evden çıkmayan bir insanım. Ama ben bir süredir evimden tiksiniyorum. Ev bana kokuyor. Riskli bir gebelik yaşıyorum ikinci gebeliğim ilki düşük olmuştu onun için ev ile ilgilenemiyorum. Eşim elimden geldiğince yapıyor kirli çamaşır bulaşık vs tutmuyor. Cam kapı açık havalandırıyoruz da. Ama bana kokuyor ev. Anneme gidiyorum bazen orada böyle olmuyor. Evime gelince midem bulanıyor. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Sanki çıkmayan bir koku var evde 😕
xbebegimx 2kedi1beybi 12. Haftaya kadar neler cektimm hem ev hem esim kokuyordu odadan cikmaya korkuyordum 12. Haftadan snra azalarak gecti sukur temizlik flan yapabiliyodum ama yemege tahammul edemiyodum artik yemek yapabiliyorm 😁🤣
Esrayunus 2kedi1beybi badede o sekıldeydı kokuyu alır almaz kusuyordm ve her odadan ozllkle yatak odam mutfak bı sure snra kendı gecıyo maske takmayı dene
Tugraseda 2kedi1beybi hamiellikte cok normal merak etme banada eşim kokmuştu adam bana kömür koktu😂 kendide tribe giriyodu yazık ter mi kokuyorum tenim mi kokuyo diye. Ama hayır ya bildiğin kömür koktu bana sonradan geçti
Bebisannneessi Aynısı bana da olmuştu o haftalarda, şuan 14 haftaligim pek olmuyor ama arada hala ev kokuyormus havasizmis gibi geliyor, aynı şekilde bende sürekli havalandiriyorum ama illa ki kokuyor
2kedi1beybi Bebisannneessi umarım Bi an önce geçer yaa riskli olduğu için evden de çok sık çıkamıyorum yatmam gerekiyor sürekli 😅 ne yapacağımı şaşırdım
sla_cbn35 Bebisannneessi nefret ediyodum mutfağa girmekten buz dolabımın kapağını açamıyodum çok zordu ama geçti çok şükür ilk haftalarımda öyleydi benim 17 18 haftaya kadar sürdü şimdi 30 haftalığım geçti çok şükür
sla_cbn35 Bebisannneessi nefret ediyodum mutfağa girmekten buz dolabımın kapağını açamıyodum çok zordu ama geçti çok şükür ilk haftalarımda öyleydi benim 17 18 haftaya kadar sürdü şimdi 30 haftalığım geçti çok şükür
Bebisannneessi 2kedi1beybi sen aynı bensin, benimde riskli evden çıkamıyorum, bütün gün havalandirip duruyorum evi :)
2kedi1beybi xbebegimx kokulara karşı hassaslaştım bende bir süredir market gezerken marketin kokusundan bile tiksiniyorum. Hastaneye gidiyorum yemek kokuları geliyor burnuma. Çok tuhaf gerçekten. Evi havalandırıyorum ama dışarısı bile kokuyor. 😅
Zehross03 Tugraseda ayyy benimde sarımsak kokuuodu halbuki duştan çıkmış hali bile kokuyodu yani 🤣 17 haftalık oldum şuan kokmuyo ama hala rşimden ve ilişkiden çok tiksiniyorum..:(
Esrayunus 2kedi1beybi ben 2kedi1beybi duyduğun seylere kulak asma cok cnm duydukca psikolojik olrk ta etkılenırsın kokar grcktn herksn aynı olmuyo 💕💕💕
Tugraseda xbebegimx al işte bak cidden bu durumu hamileler dışında kimse anlayamaz😂 soruyodu bide yazık ne kokuyorum ben diye ama o koku bi tek bana geliyodu😂
Dodomoms 2kedi1beybi nerdeyse dogurana kadar mutfağım bana koktu dolap iclerim bana koktu mutfak masasında yemek yemekten çok tiksindim. Doğumdan sonra amca geçmişti inşallah sizinki i kadar sürmez sadece kendi mutfağımda böyle olmuştu benden başka kimse koku falan almıyordu garip ama oluyor
mrvsrcn 2kedi1beybi ay hep söylerlerdi hamileyken böyle oluyo eşim kokuyor ev kokuyor diye inanmazdım öyle bisey mi olur derdim gebe kaldım yine öyle bisey yaşamadım ya kusmadim bile gerçekten herkeste çok farklı etki ediyor hamilelik