Elvan77 İnstagramdan baya kurumsal sitesi vs olan bi yerden alışveriş yaptım bi kez daha yapmıştım sorun olmamıştı tekrar yaptığımda birini bedeni büyük birinşde defolu gönderdiler yazdım ve asla bir haftadır cevap alamadım ürünleri anlaşmalı kodları yazıyordu sitede kargoladım geri ama kargoda kaybolmuş yurtiçi kargo bulunmazsa ücretini öderiz diyor ama değişim süresi dolunca bulurlarsa kargoyu ben napacağım aslında bütün suç alışveriş yaptığım sitenin ürünü hatalı yanlış yollamasalardı bunlara gerek kalmazdı ben diyorum hiç beklemeden tüketici haklarına vs başvurayım kargoyla alışveriş yaptığım yer uğraşsın onlar yüzünden tekrar kargoladım çünkü ama yinede bilemiyorum ne yapmalıyım başına gelen varmı ??
Aysecan0335 Yurtiçi kargoyla çözmeniz gerekecek bende kargocuyum , kaybolan ürününüzün faturası varsa %100ünü alıyorsunuz , kaybolan kargoma tazmin başlatmak istiyorum deyin mecburen ödemek zorunda kayıp bedelini
Elvan77 Aysecan0335 Fatura değilde havale ile aldım banka dekontum var ama bana en geç bir ay sürer dediler bu kadar beklemek istemiyorum ve ücret iadesi de istemiyorum aslında ürünlerimin aldığım yere ulaşıp doğru düzgün değişim ile geri verilmesini istiyorum bu yüzden ne yapacağımı bilemiyorum kargoyumu bekleyeyim yoksa direk siteyimi şikayet edeyim
Aysecan0335 Elvan77 şimdi şöyle söyleyeyim firma yanlış eksik göndermiş olsa bile kargo çıkışı yaptığı için firmayla şuanlık bi işiniz yok kargoda kaybolduysa eğer kargo size ürün bedelini öder çok çabuk çözümlenmiyor malesef araştırması yapılıyor kargo tarafından kaybolduğu kesinleştiğinde tazmin işlemleri başlıyor belli bi süre sonra size ödeme yapılıyor yani siz kargoyu sıkıştrın firma size çözüm üretmez bu durumda , biz çıkardık ürünü der başından savar
Elvan77 Aysecan0335 anladım teşekkür ederim bilgileriniz için umarım çabuk sonuçlanır😌 bide şöyle bişey sorsam şimdi kargo bana ücreti ödediği taktirde ben ürünlerden ve değişim hakkımı kaybetmiş olacağım ama bn para iadesi değil ürünleri istiyorum firmayada ulaşamıyorum ücretini aldığım bişey için şikayet de edemem napmam gerek
Aysecan0335 Rica ederim ne demek :) ürünlerin parasını kargodan alacağınız için tekrar sipariiş vermekten başka seçenek yok gibi duruyor ama bu kadar güveninizi sarsan bi yerden tekrar sipariş geçmek mantıklı mı bilemiyorum
Elvan77 Aysecan0335 yok yok tekrar almam zaten ürünleri kaliteli ama hatlarının arkasında durmadılar bu yüzden tekrar sipariş geçemem diye ürün talep etmek istedim hakkım varken neyse bakalım durum ne gösterecek😮💨☺️
Aysecan0335 Kelebekcim kırılan ürün içeriğine göre değişir mesela mobilya ayna gıda elektronik aletlerde tazmin olmuyor ama tazminlik bi ürünse faturanız varsa yüzde 100ü yoksa yüzde 80 ini karşılıyor kargo firması
Kelebekcim Aysecan0335 vintage porselen bir tepsiydi uygulamadan sattım kargocu fotoları renkli çıkart tazmin olarak dilekçe yaz demişti
Aysecan0335 Kelebekcim büyük ihtimal red gelir ama şansınızo deneyin sürat kargo ödemiyordu ben orda çalıştığım için biliyorum porselen cam seramik v.s. tazmin olmuyordu