Fatma-ylcn Hmyraltnts galiba dediğiniz gibi biraz kiloyla da alakalı olabilir benim biraz kilo fazlam var
Ceylankayra Fatma-ylcn ikinci gebelik ve ilk kesmiş gibi heyecan oluyor güzel rabbim herkese tattirsin😀
Fatma-ylcn sla_cbn35 bazıları erken bazıları geç hissetmeye başlamış kişiden kişiye değişiyor demek ki
sla_cbn35 Fatma-ylcn tabii ki de öyle korkmayasın sakın bi akrabamız doğurana kadar hissetmemişti çok az hissediyordu korkma sakın yani
Semaazz Fatma-ylcn valla bende çok sabırsızlanıyorum. Sadece böyle gerdiriyor bi taraflara toplanıyor gibi oluyor ama onuda bebek mi yapıyor tereddütte kaldım 🤦🏻♀️ inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bi şekilde hissederiz 🥺❤❤
Egeminannesi Fatma-ylcn ilk hamilelikte 20 hafta flndi hissettim ikinciyi daha erken hissedersin diyolad bakalim
Semaazz Fatma-ylcn valla yüzde 80 \ 90 kız dediler bizde kız diye sevmeye başladık detaylı ultrasonda tam olarak öğrenicez inşallah kız çocukları da biraz geç hareket edermiş zaten 😂 sizin belli mi ?🌸🌸💜💜
sla_cbn35 Fatma-ylcn kıyamamm ben sanaa ne demekk 🩷🩷🩷🩷ama gerçek mi bilmiyorum kız çocukları az kıpırdıyor diyolar biraz çikolata ye tatlı ye hareketleniyor hemen
Egeminannesi Fatma-ylcn kişinin iç karnı geniş olursa geç hisseder diye bı laf duydum ama ne kdr doğru tıbben bilmiyorum😆😆
Fatma-ylcn Semaazz bize de doktor yüzde 90 kız dedi 🥰🥰 22. Haftada ayrıntılı ultrason var ama değişeceğini sanmıyorum eylul sonunda kavuşuyoruz insallah bebislerimize 😍