anayimbenanaaa 30+3 haftalık hamileyim dün az ama bugün şiddetlenen bel çukurumda gerilme açılma gibi ağrılarım var ara ara olan anlamlandıramadığım korktum açıkcası doğumla alakalı bi durum mu diye giderek azalan değil artan ağrılar çünkü size bi danışmak istedim
Eflinnisa anayimbenanaaa 20 haftalık oldum bel ağrısından ölüyorum hatta yatakda eşimin yardımıyla dönüyorum tutuluyor kalıyorum ağrıdan ağlıyorum
Seyma-10 23+4 düm benimde belimde o şekilde ağrılarım var kasıklarıma geliyor ağrı yattıkça azalıyor doktorum dinlendikçe geçmezse acile mutlaka gel demişti bi git istersen
anayimbenanaaa Seyma-10 ayy çok geçmiş olsun kasıklarıma inmiyor ama işte bel çukurum açılma gerilme şeklinde ağrıyor nefesimi kesiyor gibi biraz bekleyip doktoruma yazayım bari ona göre hareket edeyim
anayimbenanaaa Eflinnisa ahh daha çok erken ben doğuma yakın olmaya başlar diye biliyorum Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
Eflinnisa anayimbenanaaa teşekkür ederim dizede gecmiş olsun bende doğuma yakın olur diye biliyorum ama çok zor gercekten