mhmtsmy Normalde bugün adet olmam gerekiyordu hala olamadım ama 3 gündür yoğun adet sancısı yaşıyorum.Hatta bende 2 cm çikolata kisti var kist ağrısı yaşadım gece ağrıdan kusma falan da yaşıyorum o an..ama ağrı geçince geçiyor.Hala ara ara adet olucam gibi rahim bölgemde sancı gidip geliyor 2-3 gün gecikme olması normal ama eğer daha uzarsa test yaparım inşaAllah ..Böyle yoğun adet ağrısı-sancısı yaşayıp hamile kalan var mı?
Aysegulgnc mhmtsmy Ben adet olacak gibi ağrı çektim bende de çikolata kisti var adetim 4 gün geçmişti hamile olduğumu öğrendim
mhmtsmy 2prensesannesiiii Aysegulgnc miniskesi Sevgi56 Stella55 Esrafatih01 Dmltlg50 Nesrinsamet Ay inşaAllah🤲🤲🤲duanızda bana da yer verir misiniz?
Dmltlg50 Yoğun Bi adet ağrısı diyemem ama anlık giren çıkan Bi ağrı olmasi normalmiş gebelik belirtisi yani
Stella55 Birebir adet belirtilerim vardı ne eksik ne fazla, hamilelikte aynı belirtileri bi de o kadar kısa sürede yaşayacağım aklıma gelmemişti, olmadı demek ki 2 güne adet olcam dedim olmadım 17 haftalık hamileyim 😊
miniskesi çok yoğun diyemem ama benim de adet sancılarım olduğu için hiç hamileliğe ihtimal vermemiştim denememize rağmen. kaç gün ha oldum ha olcam derken 1 hafta sonra testle hamile olduğumu öğrendim
mhmtsmy Aysegulgnc bu ağrılar ne zamana kadar devam etti? Çok zorluyor ağrı beni 😢resmen makata vuruyor
2prensesannesiiii mhmtsmy ben 🙋🏻♀️sancım oldu adet olacam sandım sonra 6 gün erken kan geldi dedim erken olacam galiba sonra devamı gelmedi ped takıyorum devamı gelmiyor 3 gün öyle bekledim test yaptım pozitif çıktı🥰🙏🏻 36 haftalığız
Ravza11 mhmtsmy inşallah sağlıklı olur canım benim hayırlı olsun darısı bana inşallah aynı belirtileri yaşıyorum adete 2 gün kaldı bakalım 🙏
2prensesannesiiii mhmtsmy yaaaa çok sevindim kuzum tebrik ederim hayırlısıyla görürsünüz keseyi de inşallah beta baktırdın mı🥰🙏🏻
mhmtsmy Ravza11 amin inşaAllah..ama şunu anladım ki boşuna üzülmüşüm .hiç olmayacakmış gibime geliyordu çok üzülüyordum bir anda oluveriyor insan inanamıyor .eğer sorun yok dediyse dr hiç korkmayın olur inşaAllah💕
mhmtsmy 2prensesannesiiii beta 941 çıktı dün bugün tekrar kan verdim daha çıkmadı ,kese görünmedi dün…yoğun adet sancısından acillik oldum orda öğrendik
2prensesannesiiii mhmtsmy 1500 üstü olunca görünür canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zeyno800 mhmtsmy yumurtlama günlerinimi degerlendirdiniz bu ay Ben de normalde kist oluyor 2.29 cnm olmuş ama çikolata kisti demedi doktor Tarlusal verdi sökülmesi için