Bride_6470 Tbsra95 ben etkisini görmedim şahsen 2 kutu kullandım hiç tutmadı tutan varmıdır bilmiyorum
Tbsra95 Aysel_krdg oda birsey 2 yıldır deniyorum kimyasal bile olmadı yani demmek ki sorun yok hamile kalabilirsiniz tekrar alın
Aysel_krdg Ceydaab bence faydalı bir ürün bizde 1.5 yıl ne yaptıysak olmadı kimyasal oldu jelle bu bile bize umut oldu
Merveal Bende 4 tanesini kullandım ama işe yaramadı hatta spermleri geri akıtmıyor diyenlere hayret ettim 1 saat yatmama ragmen kalkınca yine aktı
Ceydaab Aysel_krdg dün çatlatma iğnesi oldum bakalım bu ay da olmazsa diğer ay bi de onu deneyim diyorum 🥲
Ceydaab Aysel_krdg bizde de bi sorun görünmüyor eşimde de bende de ama ben 3 yıl önce çikolata kistinden ameliyat olmuştum yumurta rezervim düştü ondan çok zor hamile kalıyorum onda da biri kimyasal biri düşük oldu 🥲
Bussuusu Tbsra95 bende bu ay kullandım ilk defa dün yumurtlama günümdü çok akmadı hatta saatlerce hiç akmadı ama bugün çatlama günüm diyemi bilmiyorum 2 saat sonra başladı akmaya
2premsessannesi Ben kullandım kızlar 2 tane kullandım toplam hamile kaldım direk normalde 5 ay denedik olmamıştı.