Aynr1380 Bebeğime isimli nakışlı güzel bi hastane çıkışı yaptırmak istiyorum hatıra da kalır .ama hangi siteden yaptıracağıma karar veremedim . Daha önce yaptıran memnun olan elinde görsel olan varmı acaba 🥰
beyzacmvrc Aynr1380 burda her sorana gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ☺️ dolap ve gardrops hesabi var. Elmasekeribebe sayfa adı. Gardrops dan daha uyguna yapıyor kesinti olmadığı için böylelikle parayı komple havale de yapmak zorunda da kalmıyorsunuz.☺️ Ben penye battaniye yastık bebe yakalı tulum eldiven şapka yaptırdım. Birçok sayfaya göre hem uygun fiyat verdi hemde 10-15 gün içinde geldi 😊hep WhatsApp dan da iletişim halindeydik yaptıkça resim atti bana. Gupurlu modeller de yapıyor kız bebekler için ben sade istediğim için bebe yaka seçtim ☺️  
Lilyumfokimum Melizababy’den yaptırdım çok memnun kaldım. Benmki son dk oldu aslında bu nedenle bi çok sayfaya yazdım hepsi 30 35 gün dedi bu sayfa 5 günde yaparız dedi fiyatda uygundu şansımı denedim gerçekten bayıldım.
ozlemkorsan atolyerakun sayfasından yaptırdım aşırı memnum kaldım ve aşırı güzel geldi tavsiye ederim
beyzacmvrc 2premsessannesi teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunn🥰 500 TL gardrops ilanı açmıştı onu satın aldım kesinti olmuyir demişti 500 e kadar. Kalan 35 TL yi havale yaptım. İşte kargosu falannl derken 575-585 gibi bı fiyata geldi🤭