Liya98 Merhaba kızlar🌷 bugün yumurtalama günün son günü..7günde 5kez denedik sizce ne kadar erken hamilelik testi kesin sonuc verir. Haftaya test yapmayı düsünuyorum sizce? Bu sefer de olmadıysa cok üzülürüm😞
mombarbie_ Liya98 çok erken yapmak cokta iyi bir durum değil sürekli negatif gorunce modunuz düşüyor en iyisi gecikmeden sonra yapmak canım kimyasal vs olmasına karşında üzülmemek adına en dogrusu
Melikenur55 Liya98 canım benim yumurtlamam olduğu gün ilişki oldu 10gün sonra test yaptım pozitif çıktı benim erken belli oldu
Zeyneparsln Liya98 Haftaya göremezsiniz pozitifi yumurtlama gününden 14 gün geçmesi gerekiyor gebelik oluşması için
Aleynacamoglu Liya98 Canım benim sana tavsiyem adetin gecmeden test yapma ben öyle yaptım gittiğimde hemen kese kalp atışı fln göüldü hamile cıkarsan bile başda kese görülmez beta yı takip edersiniz muhtemelen 🤔
Liya98 Melikenur55 bu sefer bende cok dikkat etim hangi günler falan ya insh haftaya test yapınca cıkar 😞
Liya98 Liya98 26.Nisan-2.Mayısa kadar yumurtaladım en yüksek gün 30du o gün sabahı olduktan sonra su gibi akmıştı simdi de krem gibi akıntım sizde akıntı nasıldı?