Meyall Dilans canım benim benim yumurta gayet iyi büyüdü ilaca tepki verdi vücudum. Ama iğneye ragmen çatlamadı. Aynı ay içinde 2. İğneyi yaptı umarım bu kez çatlamıştır. Sen kontrole gitmiş miydin kuzum çatlamış mı dıye bakmak için.veya herhangi bir belirtin var mıydı çatladığına dair ❤❤
Dilans Meyall kuzum bende polikistik over var.1.5 senelik evliydik olmadi.yumurtami buyuttu doktor.sonra catlatma asisi yapti.sonra biz istedik Allah verdi.32. Haftamdayim.Allah izin verirse kizim olucak.Rabbim sana da yasatsin en kisa surede insallah.seni o kadar iyi anliyorum ki.uzme kendini.Allah buyuk.
Dilans Meyall kontrole gitmedim kuzum.kasik agrim oluyodu goguslerim agriyodu adet olcakmisim gibi.bana doktorum jel vermisti progesteron bide folik asit iciyordum.o jeli sabah aksam kullandim.4 ay kadar.unutmadan yazayim dedim 😊
Gunesdlan Arkadaşlar iğneden sonra 9. Günüm idrar testi yaptım bu sabah 2 çizgi çıktı ssomra hemen sağlık ocağına gidip kan testi verdim ümitlenmekte iste edim ama bekliyorum benim gibi olan varmı aranızda
Dilans Gunesdlan ben tam bir hafta sonra gidip kan verdim 4 gibi bi deger cikmisti.sonra iki gune bi4 gidip kontrol etmistim.ilacin etkiside olabilrdi tabi ama insan bi umut isigi bekliyor.Rabbim yuzunu guldursun.haber ver bizede.
Nursema3207 Meyall yok canım esiminde sperm hareketsizliği vardı onun için tedavi oldim 3 kere klomen 'le catlatma iğnesi vurundum. 2 kere aşılama oldum onlarda da vuruldu tabi catlatma iğnesi gebelik oluşmadı en son tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım son catlatma iğnesi onda vurulmustum 6.yı
Meyall Nursema3207 anladım kuzum ne güzel rabbim nasip etmiiş darısı bizlere inşallahh ya 🙏🙏ne olur dua edin bizlere canımm
Meyall Dilans benim ki çatladı kuzumm ❤ ovulasyon testinde şükür silik gördümm bin şükür kist olmadı en azından.. İnşallah canım inşallah Rabbim gönlümüze göre verir inşallah
Gunesdlan Dilans Allah razı olsun canım, Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, idrar testide yapmışmıydın ?
Gunesdlan Dilans canım değerin sonra gittiğinde nasıl çıktı bende senin gibiyim şuan 9.günüm iğneden sonra hcg 8.67 çıktı bugün baktırdık
Meyall Dilans benim 2 iğneden sonra ağrım oldu kasıklarda ve yapışkan afersin ama sümüksü akıntı oldu dedim çatladı galiba hemen ovulasyon testi yaptım çatlamış şükür. Gerisi Allah'a kaldı hayırlısı inşallah. Bana jel folik asit falan yazmadı doktor ya ama
Siblss Songul2610 bende de öyle olmuştu kist in yok oldugu ay doğum kontrol hapı ile hamile kaldım🤷♀️😅
Meyall Songul2610 benimki nede 10 gün var ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah yaa dua edelim birbirimize lütfeen 🙈🙏
Dilans Meyall bilmiyorumki kuzum.bi sor istersen . Bebegin dusugunu engellemk icin verdi o jelide.insan isin icine girince ogreniyo bazi seyleri 😊
Songul2610 Meyall dualarimda olacaksn cnim ins bizde burda müjdeli haberlerimizi yazarız anneligi tadariz. 🤗 Ben ilk gebeligimde erken dogum yaptm kızımi kaybettm ins tekrardan karnımiz dolar da bu kez saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz
Dilans Songul2610 ah kuzum ya.Allahim sabir versin zor.basin sagolsun.neden erken dogum yaptin ki tansiyonun fln mi vardi?