Dilans Aynen kuzu iki kati gibi gormen lazim gorunce tamamdr artik 😊 kollarim delik desik olmustu.zaman cabuk geciyor dogumuma az kaldj bak.seninde oyle olucak.
Meyall Dilans benim için dua eder misin kuzu 🙏 kanı zor aldırıyorum ama her şey bebiş için. İnşallah bende böyle konuşabilirim bir gün ya hamileyim diyebilirim.. Hic umudum yok yine kötü sonuç alcak gibi hissediyorum çok korkunç bi his 😔
Dilans Meyall deme deme oyle.pozitif enerji yay.ederim tabi ki dua etmem mi? Seni cok iyi anliyorum.Allahim gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsin tez zamanda 🙏
Amineninannesi2018 Meyall canım ben çatlatmadan sonra asılama oldum test yapmadım doktorum dedı su tarıhte yap o tarıhta yaptım pozıtıftı
Esra12 Meyall ben erken baktırdım hamile çıktım sonra yine baktırdım hamile değildim meğerse beta hcg yüksek çıkıyormuş Tam ümidi kestim iki gün adetim geçti evde test yaptım hamile çıktım bekle geçerse yaptır yoksa yanlış çıkar
Momoz Meyall biraz daha bekle tekrarla bence 2gün kdr geçince canım gebelik var ama daha çok çok küçük 1-2günlük falandır sanırım
Meyall Momoz canım gerçekten mii? Cuma günü yeniden vercem kan 🙏 benim aklımı karıştıran şey mesela İğnede hormon olmasına rağmen tavan yapmamış değerler ve idrarda bile gözle görülmeyecek şekilde silik çıkıyor
Meyall Momoz Canım kan değerinde bile çook çıkması gerekmez miydi iğnenin etkisi ile. 4.48 değilde daha yüksek rakamlar. Bakalım yarın kan vercem belli olacak 🙏
Momoz Meyall bebeğin gün gün gelişimine göre sayısı katlanıyor beta hcg değer aralıklarına bakarsan görebilirsin cnm güzel haberlerini bekliyoruz ❤️
Gnt38 Meyall Bende kayserideyim hangi doktora gidiyosun ben dünyamda aynur simura gidiyorum cok memnunum
Meyall Gnt38 magnet hastanesi gökalp öner e gidiyorum ama değiştircem ben canım. Muane ücreti ne kadar doktorun
Gnt38 Kızlar bende 10 gün önce catlatma ignesi oldum doktorum igneden 12 sonra kan ver dedi ama ben gogus agrisi kasık agrisi ve belimdede agri olunca dayanamayıp evde test yapayım dedim belki cikar diye ama malesef tek cizgi erken yaptigim icin idrara gecmedigi icin mi tek cizgi cikti yoksa gercekte hamile olmadigim icin mi cıkmadı acaba adetimede 1 hafta var daha
Meyall Gnt38 benim 9. Gün silik çıkıyor canım 7. Gün kan değerimde 4.48 çıktı yarın belli olacak yani 10. Gün kan vercem