Seyma2255 bende 18. Haftamda yani bu hafta diyet listesi aldım. Hamile kalmadan önce spor yapıyodum ve salonun diyetisyenine gidiyodum. Zaten beslenme açısından bi düzenim vardı bide eşimle beraber spor ve diyet yaptığımz için eve paketli ürün beyaz ekmek hamur işleri tatlılar girmiyodu. Sürdürebilirliğide kolay oluyodu bu yüzden. Ben kendi bilgim ve alıskanlığım doğrultusunda 18. Haftama kadar geldim +1.300 gr alarak. Kilo gidişatımdan memnundum ama ben tekrar bi diyetisyene başlayıp eksik yada fazla yaptığım bişey var mı diye kontrol etmek istedim. Sonradan vicdan azabı duymamak adına. Ama gördümki diyetisyenimin yazdığı liste benim uzun zamandır uyguladığım kendime rutin olarak oturttuğum şekildeymiş. En azından hiçbişeyi eksik yapmadığım için rahatladım. Sizde gönül rahatlığıyla bi diyetisyenden yardım alabilirsiniz. Diyet diyince yasaklarla dolu bi liste hayal etmeyin öyle çeşitli ve kişiye özel hazırlıyolarki ben bunu ağzıma sürmem hayatta yiyememki dediğiniz hiçbişe olmuyo. Hamileyiz sonuçta canımız tatlı çeker tuzlu çeker bunuda iletişimde kalarak kaçamakları dengeleyerek ilerliycez dedi diyetisyenim bana