merrvekus Arkadaşlar şeker yüklemesini kadın doğum yapıyor mu benim doktorum gel yapalım dedi ama özel bi ton para bayılamam devlette kadın doğum mu dahiliye mi yağıyor
Medine05yasar merrvekus bende aile hekimliğinden yarın yapacam kapımın önünde zaten doktorla konuştum yarın aç karınla yapacak
Yazmelegi_ merrvekus ben özele gidiyorum doktorum dedi ki gel yaptırmak istiyorsan reçete yazicam eczaneden alacaksın içeceği icecek ücretli dedi biz burda ücretsiz yapıyoruz dedi ama ben muayene oldum ondan dolayı muayene sonrasi ücretsiz yapıyor olabilirler
merrvekus HilalEyce peki aile hekiminde de sonuçlar hemen çıkıyor mu yoksa sonraki gün mü öğreniyoruz sonuçları
merrvekus Yazmelegi_ bende bugün muayene oldum banada gel haftaya yaparız dedi içecekte var bizde herşey var dedi ama sonuçta kan falan alınıyor ya çıkarken soramadım da unuttum ücretlidir diye düşündüm bende
Zynppp_0999 merrvekus bende yarın aile heminde yaptırıcam. Sağlık ocağında bir konuş öyle yaptır istersen
merrvekus Zynppp_0999 evet sağlık ocağı daha mantıklı devlet hastanesinde onların hastası olmadığımız zaman surat yapıyorlar değişik davranıyorlar
Yazmelegi_ merrvekus valla bana ücretsiz dedi her yer öyle midir bilmiyorum arayıp soru hastaneyi hem isiniz daha kolay ilerler