Simay1905 Kizlar evde tac terlik isimli bebek minderi gibi bunlari kendi yapanlar malzemeleri ve modelleri nasil temin ettiniz kendim ugrasmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum. Zor mu ?
Nefesimm Simay1905 kapi süsü magnet taki yastığı şeker hamurlu kurabiye puset örtüsü yaptım istesem daha tac terlik tulum yaparım ama herkesle aynı şeyleri yapmak istemiyorum aynı model oldu herkes baby nest yapicaktm esim almis ucuza büyük tihafiyeler de satilıyor hobi malzemeleri vs
deletedmom734 Simay1905 süslü terlik bana komik geliyor bim e kırık beyaz yumuşak terlik gelmişti ondan aldım hastane için 14 tl ye... çıkarken çöpe atsam canım yanmaz üzerinde ufak bir kurdalesi var çokta güzel... n11 de taç takımları var 24 tl link atabilirim isterseniz fiyatı oldukça uygun banada kız kardeşim almış kullanırmıyım bilmiyorum... anne tacı bebeğin bandanası falan var içinde... yastık takı yastığı tarzımı bişey düşünüyorsunuz??? Hastane odası süsü vs işine girmeyecekseniz ve gelen olmayacaksa bence oda fuzuli😁 ama tek renk kırlent üzerine kendiniz yapışkanlı harfler vs yapıştırarak silikonla çiçektir kurdaledir bu tarz süslerle birşeyler yapabilirsiniz en basitinden
yaren123 Simay1905 canım ben normal de çok uyuzumdur beceriksizimdir internetin model buldum bunları ürünlerini malzemelerini satan yerler var gittim çiçeklerini aldım taç aldım terlik aldım silikon tabancası ile oturduk annemle yaptık dağıtacak süslerini yaptık bebeğimin hastane odası için süslenecek aklına ne gelirse hepsini yaptık
yaren123 Simay1905 hem fiyatı çok daha uygun oldu en basiti beğendiğim kapı süsüne 150 tl dediler ben kendim yaptım 50 tl ye mal oldu
NurDemir Canım hepsi çok kolay.Öncelikle internetten yapmak istediğin modelleri belirle sonrasında büyük tuhafiyelerde malzemelerin çoğu oluyor oralardan temin edebilirsin.Ankarada Ulusta Suluhan diye bir çarşı var mesela ben orda aradığım herşeyi buluyorum.İnternetten araştır yaşadığın şehirde nerde satılıyorsa alırsın.
deletedmom734 NurDemir dimi suluhanda neler var 😁 bende baktım bir ara ama afedersin akı b.kunu ödemiyor sonra dedim yok uğraşamam bide birsürü para küçük küçük malzemeler bir bakıyosun ne kadar tutuyor
Simay1905 deletedmom734 aynen taki degilde besiginde gorsel amacli dusunmustum ugrasmasi guzel ama baktim simdi birsuru incik boncuk ivir ziviiri var bu 7 aylik halimle de biyere gidemiyorum iyce skildm evde valla. hani dedim vakit gecer. Evet aslinda link atabilirseniz iyi olur. Simdi Kim eminonune malzeme almaya gidecek😀😫
Simay1905 yaren123 aslinda varda neye ne alincak tam bilemiyorum mesela taki yastigi kumas yada fiyonk kumasi hangisi guzel islenmemis minder hangi tarz cicek falan tam kestiremedim.
NurDemir @deletedmom734 hemen hemen aynı tutuyor çok az ucuz oluyor ama ben uğraşmayı sevdiğim için yaptım ☺️
deletedmom734 NurDemir elinize sağlık ♡ benim vaktimde olmuyor aslında severim ama hamileliğim hep sorunlu geçti:( özlelikle şu çiş mevzusundan evden dışarı adım atamadım:(
eymeninannesii Ben 2 aylık hamileyim ama şimdiden youtubeden bisiyler bakmaya başladım el marifetim var kendim yapmak istiyorum hazır almicam daha erken tabide😀
Minikdunyam Simay1905 ben kendim alacağım terliğimi Eminönü’nde 15 tl herkeyerde 25 30 en son takım halinde sordum 60 tl dedi hiç gerek Yok kurdele yaptım ama nasıl resmini atarım bilmiyorum instagramdan Fotograf yollayabiliri İG hesabım retroseverhanim
NurDemir @deletedmom734 minnoşlar sağlıklı olsun da önemli olan o 💕 tuvalet benim de sıkıntım maalesef 🤗
Benanneyim Simay1905 internette Eminönü.com bir site. Vardı yada ismi buna benziyor ordan alışveriş yaptım herşeyimi evde yaptım Harika oldular
Benanneyim Simay1905 mum yaptım oda kokusu yaptık Çubuklu içine kavun kokusu koydum bide şeker kutusu alıp süsledim şeker koydum ekstra çikolata sipariş ettim hacı Şerif’ten çok kaliteli isimli 50 tl falandı
Brvntncy Simay1905 rahatlkla yapablirsnz ben kapı süsümü tacmı terligimi kövüz süslerimi kendm yaptm parti malzemeleri satan yerlere gdip getrkli malzemeleri alıp netten bakarak yapablirsnz