cihaninannesi Kızlar böyle birşey gördüm deneyen var mı yapmayı düşünüyorum ama başka tavsiyeniz var mı doğum yaklaştıkça korkmaya başladım 🤦🤦🤦
Busel cihaninannesi ben meryem suresini aklıma geldikçe açıp dinliyorum. En başından beri sümmes sebila yesserahu günde 7 kez zikrediyorum.
Merve0227 cihaninannesi sancı çekerken Meryem suresi dinledim ve sürekli olarak Ayetel Kürsi okudum her sancımda Ve sonuç hastaneye uçarak gitmek zorunda kaldım o kadar kolay geçti yani hiç anlayamadım en son sedyeyle doğumhaneye yetiştiriyolardı😆🌸☺️
Busramomy cihaninannesi ben hamileliğim boyunca çok kurani Kerim okudum sancı esnasında da aklima ne dua geldiyse valllaha okadar rahat geçtiki sancı süresi gikim çıkmadı evde çektim sancılarımi hem çok rahat hemde rabbim kolay geçirdi ağrım acım çok çok azdi 🤭
adenimm_ Busel sümmes sebila yesserah bir yerde duymuştum her derde deva olmazları olduran diye acaba öyle mi gerçekten anlamı bilmediğim için soruyorum🙏
Busel cihaninannesi doğumun kolaylasmasini ve herseyin yolunda olmasını sağlıyor canım istersen Bi araştır
Virgohome Aaa bende ss almıştım dün yalancı kasılmam oldu açtım Meryem suresini ayetel kürsü okudum Allah’a şükür geçti hemen doğumdan korkmaya başladım sancı yüzünden kız
Virgohome cihaninannesi 35haftadayız yemin ederim o eğer yalancı sancıysa ben normal doğurmaktan aşırı korkuyorum dayanılacak gibi değildi valla sağlıkla gelsinler Allah yardım edecek inşallah ama korkuyorum
Busel adenimm_ aynen öyle kolaylastiriyor işlerin yolunda gitmesini sağlıyor fazileti çok büyük gerçekten