Ceku99 Kizlar 7+4 teyim suan cinsiyet bilmiyoruz yuzunde ve ozellikle burnunda degisim yasayan var mi genelde kiz oluyormus burun degisince kacinci haftada degisikliginiz oldu olanlar paylasabilir mi cinsiyeti ne cikti birde
Busel Ceku99 bende olmadi hiç erkek bebis benim doğacak zaten bisey kalmadi ama büyüyen eden Bi yerim olmadı tam tersi ayrı bir hava geldi gercekten. Kız bebeğe hamile olan arkadaşımın yüzü çok değişti sisti sivilcelendi burnu büyüdü dediğin gibi
2prensesannesiiii Ceku99 hiç bi şekilde değişmedim burnumda aynı ödemim yok 59 la başladım 66 kiloyum 36 haftalığım çok aman aman bi karnımda yok basket topu gibi ama burnum hiç şişmedi benim bebişimde kız 👧
Fatma-ylcn Ceku99 benim 12. Haftadan sonra burnum değişti sanki büyüdü gibi yüzüm de sivilcelendi hiçbir şey yoktu yüzümde. Şimdi 19. Haftadayız kızım olacak insallah 😊
deryabade 27 haftadayım yüzümde hiçbi değişiklik yok cinsiyet kız, ablam ikiz oğlanlara hamileydi yüzünde koyu lekeler olmuştu
izlmisik-16 Benim kızım olacak şuan 27. haftadayım. Yüzümde ve vücudumda çok sivilce çıkmıştı , tabi şimdi o kadar yok .. Burnum da yeni yeni büyümeye başladı , ellerm ayaklarım da şişiyor ödem oluyor muhtemelen.. Onun dışında bi belirti yoktu.
Aleynacamoglu Ceku99 18 haftadayım ve gözümün altında et beni fln cıkmış dün fark ettik bi kızım olucak inşallah bilmiyorum yani bazıları hiç değişmiyor bazılarıda 6. Aydan sonrada çok değişebiliyor anneminde zamanında et beni cıkmış bana hamileyken tam burnun ortasında doğum yapar yapmaz düşmüş 😂😅
Salihaal5400 Ceku99 Ben asla inanmazdım ama doğruymuş yanı ben de şuan ilk hamileliğim kızım olucak Allah’ın izniyle burnum büyüdü 😅 Böyle değişim oldu bende 😂
bebislerhakkinda Ceku99 benim erkek ,yüzümde lekeler çıktı biyerim büyümedi şimdilik fazla kilo almadim
gulsumd1 Ceku99 Aşko benim kuzenim böyle yüzü şişer burnu şişer ilk hamileliği erkekti şimdi kıza hamile yine şişti bence cinsiyetle alakası yok kişiyle alakalı 💓
Melo-fndkc Ceku99 kaçıncı haftada değiştim bilmiyorum ama etrafımdaki herkesin çok beğendiği bebek gibi yüzün var dediği yüzüm inanılmaz değişti. Gören nolmuş sana diyor burnum kocaman oldu sivilcelendim ödemim var ve sıfatım değişti ksbdjdn kızım sağolsun 🥹