Virgohome canım ben dün gece çok şiddetli ağrılar çektim 5 dk bir gelen kasılmalar sırt bel kuyruk sokumunda olan ağrılar kasıklarda karnın tamamen taş gibi oluyo heryeri ve dakikalarca öyle kalıyo ama arada geçti ağrılar bende o an yalancı sancı diye düşündüm doktorum haber vermedim sabah yatakta yatıyordum kasıklarımda çok ağrı oldu regl oluckamışım gibi sanki ama daha da tuhaftı sonra belki 5 dk geçti geçmedi birden birşeyler akmaya başladı ve asla durmadı direk eşime söyledim doktoru aradı hemen gelin dedi ve direk yatış verdi sancılar 100 görüyordu durdurdular ciğer geliştirici vuruldu 1 doz sabah tekrar vurulucak eğer gelmeye niyetlenmezse şuanlık ağrım yok iyi gibiyim şükür ama en geç cuma doğum olucak o kesin küveze girme ihtimali var umarım girmez kızımı alıp giderim diye dua ediyorum sancın varsa lütfen doktoruna muhakak bahset benim doktorum günde 10 12 defa toplanıp sertleşmesi normal demişti ama hani toplanıp serleşip sonra yumuşarsa bu normal eğer sertleşiyorsa toplanıyorsa ve bu uzun sürüyorsa mesela benimki gibi 3 4 dk sonra yine toplanma vs gibi doktoruna hemen haber ver ve doktorum su gelmesi öyle azar azar olmaz gelir ve durmaz akar hep demişti evin yatağın her yeri su ve hala geliyor bebek doğunca biticeğini söylediler dikkat et kuzu kendini gözlemle biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir 😚