Merve997788 Gebelikte noodle yiyen var mı çok canım çekti herkes zararlı diyor ama sürekli aklımda hiç çıkmıyor 😅
-Bal123- Merve997788 Canimin çektiği herşeyi yedim çok şükür bişey olmadı ama tabiki herşey kararında
anapanda12 Merve997788 son bi haftada 3 Jumbo paket bitirdim 8-16 hafta arası bulantıdan vs yiyemedim ama ben 14 yaşından beri neredeyse her hafta tüketiyorum özel olarak soya sosu kekik kırmızı toz biber bazen salça ekleyip yiyorum bak gene canım çekti ağzım sulandı 2 gün önce yemiştim akşam yine yapıp yiyim bari 😅 valla hiç bi zararını görmedim kısırlaştırma yapıyı yeme derdi annem 23 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3. Bebeğim 🙃 ne yersen ye bu çağda zamanda sağlıklı ne kaldı yediğin salata domates bile binbir zirai ilaçla serada yetişiyor toprağına karışıyo hem bak asyalılar adamlar sabah akşam tüketiyor bu noddlen körilisi tavuklusu yeşilli bilmem envai çeşidinden ciltleri maşallah ütülü gibi tertemiz sadece nacizane önerim suyu bol tüket gerisi takdiri ilahi bi kerecikten de kimseye bişi olmaz hele Gebelik döneminde canın istiyorsa ye yani nolucak bi kere geldik dünyaya tekrarı yok 😂
Merve997788 -Bal123- ilk kez yiyeceğim zaten daha hamileliğimden beri doğru söylüyorsun arada bir kaçamak sonuçta
Yeniannis_ valla ben canım çektikçe yiyorum ,aklımda kalcağına midemde kalsın 7//24 yemiyorum sonuçta bu kadar hassas davranma bence yoksa ne istemezsen başına geliyo :(