Sevval0308 zmr_enby2 başına Abdul getirin bence 🥹😂 Abdulkadir ismi çok asil 😂tanıdığım tüm Abdulkadir Ler çok beyefendi
myangelson zmr_enby2 Kadir ismi ağır bir isim bence ikinci bir isim koyulursa daha ağır gelebilir benim naçizane tavsiyem
sonnenschein zmr_enby2 Allah’ın sıfatlarından olduğu için Abdülkadir olarak kullanmak daha doğru diye biliyorum 🌸
zmr_enby2 myangelson Muhammed düşündük oda ağır dediler Kadir de öyle midir bilemiyorum inşallah olmaz 😐
myangelson zmr_enby2 evet ya bir de Muhammed isminin yanına illaki bir isim daha eklenmesi gerekiyor öyle diyorlar. Kadir de Allah’ın isimlerinden olduğu için ağır oluyor deniyor. Bir de şey duydum ben Allah’ın isimlerinden koyarken sadece Allah’a özgü anlamları olanları kullanılmamalı Kadir in anlamı mesela herşeye gücü yeten sonsuz kudret sahibi demek boyle anlamları olunca da koymak iyi değil diye duymuştum belki ağırlığı oradan geliyor olabilir.
zmr_enby2 myangelson anladım canım belki de olabilir ismi iyi düşünmekte fayda var teşekkür ederim 🙏🏻☺️