Busra070707 irem1- dışardan doktor fazla oluyormuş 🤦🏻♀️ ben henüz il dışındayım 2 hafta sonra gideceğim umarım anlaşacağım bir doktor bulurum
irem1- Busra070707 inşallah bulursun ama anadoluda serhat yıldızı iyi diye duydum bi görün derim Dışardan doktorla birlikte evet baya masraflı oluyor toplamda 36bin tutuyor aman ben riskli gebelik geçirdiğim Cahit beyi tercih ettim
Busra070707 irem1- dediğin doktora da bakayım teşekkür ederim 34. haftada doğum için doktor seçeceğim biraz kötü olacak ama bakalım 🤗 umarım iyisinizdir bebişle şuan
irem1- Busra070707 Allah’a şükğr iyiyiz önlem amaçlı Rahime dikiş atıldı 14 haftalıkken şuan 28 haftalığız inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin
ebr-89 Tugbaxyh Tuba hanım Anadolu’da detaylı ultrason yaptırdınız mı kime yaptırdınız bilgi verebilir misiniz
hilalaktascelik ebr-89 sormadım ben tek bir yerde devamlı olsun dedim. Dün acil bir durumdan devlete gittim ama tahmin edersiniz tavırlarını
ebr-89 Tugbaxyh Anadolu’da 20. Haftada detaylı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor bazı hastanelerde radyoloji uzmanı yapıyormuş acaba Anadolu nasıl
Tugbaxyh ebr-89 evet yaptırdım Anadolu’da radyoloji uzmanı yapıyor inanılmaz bilgili kendisi bakarken size de anlatıyor tek tek
ebr-89 hilalaktascelik sadece tek araştırma Alanya’ya yetmiyor maalesef yerleşik yabancılar falan da var ekstra devlet ya da kadın doğum ve çocuk hastanesi olmalı