Bbdk Kızlar selam, esim devlette test yaptırdı ama burdaki testlere baktığımda farklı seyler var hepsine bakılmamış sanki devlet ve özel arasında fark mı var bilginiz var mi
Gamzegll Bbdk Devlet temel unsurlara bakıyor adlında erkek interfitil demeye yetecek olanlara ama özelde çok Detaylı bakılıyor basende laboratuvara göre değişiyor
kediannesiii Bbdk devlette morfoloji falan bakılmıyor diye biliyorum canım özel laboratuvarlarda ya da hastanelerde yaptirirsaniz daha sağlıklı sonuç alırsınız 🌸
myangelson Bbdk devlette morfoloji falan bakılmıyor bazı yerlerde temel şeylere bakılıyor diyeyim. Bizim de öyleydi o yüzden özelde veriyoruz hep
Bbdk myangelson teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama emin olamamıştım,bizde yarın özelde vericez bakalım
Bbdk myangelson inşallah 🙏 sizin devletle özel arasında fark var mıydı değerler yani devlet bize sorun yok demişti
myangelson Bbdk biz devlette çektirdik sonra devletteki doktor varikosel teşhisi koydu İstanbul’dan bir doktor bulduk bir kaç ay sonra özelde çektirdik değerler yine düşüktü sonra ameliyat oldu zaten eşim İstanbul’da. Testleri de özelde veriyoruz çalıştığı için hemen gün içinde gidip yaptırdığı için onun dışında devlette yaptiriyorduk öyle ama aman fark yoktu yani sanmıyorum çok fark olacağını
Bbdk myangelson 1 sene önce baktırmıştık biz belki değişmiştir yani bilmiyorum emin olma amacıyla vericez bakalm