Alyasu0604 Arkadaşlar şehir dışından geleceğim bu hastaneler de doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilir mi.. özeller çok pahalı bende çok kararsız kaldım ne yapsam bilemiyorum :(
hulya1406 Alyasu0604 ben 2020 yılında Bilkent şehir hastanesinde yaptım.Şimdi gebeyim yine kontrole oraya gidiyorum yine doğumum orda olacak inşallah.
sade-Liyaa Ben yaptım etlikte çokta memnun kaldım ebeleri doktorları temizlik görevlileri bile aşırı ilgiliydi özelden bir farkı yoktu benim için iyiki para basıp özele gitmemişim
Cdmmeskkyy sade-Liyaa Merhaba etlikte şehirde ne zaman doğum yaptnz doğum sonrası refaktci falan aldılarmi bende orda yapmayı dusunuormda sancı odaları falan nasıldı
sade-Liyaa Cdmmeskkyy Öncelikle hijyen konusunda çok dikkatliler sancı odaları tek kişilik ebeler çok ilgili keza doktorlarda aynı şekilde sancı odasında doğum başlayana kadar refakatçiniz yanınızda kalıyor annem doğum başlarken çıkarıldı odadan sancı çektiğim süre boyunca yanımdaydı masajlar yaptı ama sürekli ellerini falan dezenfekte etmesi söylendi çok dikkatliler çünkü odalarda duşta alabiliyorsunuz plates topu mevcut sürekli gelip ilgileniyorlar destek oluyorlar servise çıktığınızda benim kaldığım oda iki kişilikti ama beni şahsen rahatsız etmedi bu durum ve temizlik personeli bile çok ilgiliydi özelde doğum yapmayı çok düşündüm ama iyiki diyorum iyiki etlikte yapmışım daha öncesinde özele gitmiş biri olarak bir fark görmedim çünkü ben hastaneyi ayağa kaldırmama rağmen aşırı anlayışlılardı aklınızda soru işareti olmasın
sade-Liyaa Cdmmeskkyy İki hafta önce yaptım doğumu doğum sonrası refakatçide oluyor tabi ki bir gün yatıp her şey yolundaysa taburcu ediliyorsunuz tüm bilgilendirmeler size doğumdan sonra detaylı olarak yapılıyor zaten
Cdmmeskkyy sade-Liyaa Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınz Allah razı olsun ikinci doğum olacak ilkini gatada yapmistm 5 yıl önce çok güzeldi orasida bu doğumumda öyle olur inşallah 💞
semo_ sade-Liyaa Mehabalar bende etlik sehir hastanesinde dogum yapmayi dusunuyorum banada cift kisilik oda cikarsa ozel oda tutma imkanim var mi varsada ucreti ne kadar acaba 😊
Yagizmom06 Bende etliğe gitmeyi düşünüyorum 👍🏻 kimisi iyi kimisi kötü diyor çevremde ama buradaki arkadaşlar genelde hep memnun kalmış 🤲🏻 artık şans işi diyorum bende
sade-Liyaa Alyasu0604 Memnun kaldım ben baya ilgililerdi aslında birazda nasıl yaklaşırsan öyle yaklaşıyorlar nazımı bile çektiler diyebilirim
Gamzeizmir35 Doğum için nasıldır bir fikrim yok ama, eşimin ameliyati için İzmir den gelip tam 22 gün beyin cerrahi servisinde yatış yaptık. Oda tek kişilikti ve ilgi alaka muazzamdı.