-_Esra_- bun okadar katılıyorum ki alırsın hep boşa masraf, almazsın sen cimrisin arkadaş bir tutturamadım geldim 38 yaşına inanın artık kim ne demiş napmış umrumda değil canım kutlamamı yapmak istiyor içimden gelirse yaparım canım hiç kullanılmayacak süs yastık mı yaptırmak istedi alırım canım basit bir bebek arabası istedi kocaman kocaman almak istemedi bu cımrı olduğum anlamına mı gelir ya vallahi delircem bir de asla ama asla bir başkasının malına yaptığına etiğine neden yapıyor diyen aaa ne gerek var diyen bir tip olsam neyseee canım istedi yaptım artık modum bu 😂ama instagramda göstermek için değil eskiden fenomenlıkten döndüm 😂🙈 yapanlara da saygım var ama 30 yaşımdan sonra üniversite kazandım 4 yıl örgün okudum Şuan öğtretmenim kendi paramı kazanıyorum boş zamanı iyi değerlendiremediğini düşünüp bu kararı aldım akşama instagramda idim 🙈 varsa benim gibi etmeyin demek istedim 🙈 hastalık ciden gene diyorum yapna bunu seçene diyeceğim yok zamanında bizde heves etık ama ha şimdi para kazanınca da bir karışmayın da size ne 🙈🤣 canım doğmamış çocuğuma don almak isteye de bilir 16 haftalık iken bir sürü eşya almış yıkamış ütülemiş dizmiş de olabilirim bunda gülünecek ne var 😑