Pinklove Neyi mesela saçma buluyorsunuz? Abartılı buluyorsunuz? gereksiz buluyorsunuz? Ben cinsiyet partisini. Bide dyson şekillendirici setine 12000 verenleri. 😃 Sizler?
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove Türkiye’deki adalet sistemini çok saçma buluyorum… pardon olmayan adaleti mi demem lazımdı 🥴
Deletedmom_116 Pinklove Bu yeni çıkan Airfray mi neyse ona o parayı iphoneye o parayı bide aşırı derecede dışarda yemek yemeyi 😂😂Bankamız yok abee
tubimom Pinklove kaynanalari saçma buluyorum madem oglunuzu kıskanacaksiniz doğurup bide evlendirmeyin 😄
Deletedmom_43 Pinklove Özentilik ve gösteriş adına yapılan herşey saçma ve itici. Bu bazen marka takıntısı olur bazen sosyal medya akımı olur fark etmez. Ha bir de eğitim sistemi çok saçma. Yüzümüz gülmedi bu ezbere dayalı yetenek kazandırmayan ahmak düzenden.
Pinklove Bu arada herkes fikrini yazmakta özgür. Kimse kimsenin fikrini eleştirip linçlemeyecek bilesiiniz😈
Pinklove Deletedmom_116 ay evet ya bide onlarla hava atanları.. benim airyfrayım var, benim ayfon max pro var😀
Deletedmom_116 Pinklove Ben istesem alırım ayfon filan ama Bı sinirle duvarı yer 😂😂Ne gerek var buna 😂
Pinklove Tusse18 ne gerek var asko normal maşa da o işi görüyor. Dyson guya saça zarar vermiyor bi tek o özelliği var.
Deletedmom_43 Pinklove Ah anlayabilseler. İnsan istemsizce mesafe koyuyor onlara. Marifetmiş gibi evdeki kardeşimiz falan da saçma fenomen zırvalarına özeniyor, çıldırıyorum.
Allahkahretmesin1 Pinklove kocasından hediye olarak bilezik isteyenleri 😂 hem hediye istediği için hem de altın istediği için saçma buluyorum aile içinde altın hediye alınmamalı bence ortak birikim gibi bir şey oluyor hediye sayılmaz o 😂
Pinklove Allahkahretmesin1 off altın konusu iyice cıvıttı. Doğumda kaynanasından kaynanasının ebesinden altln bekleyenler var bide😃
Zeyneb_mihrap76 Pinklove evde yemeğe ekmek bulamayıp ay sonunu getirmeyenlerin sırf millet görsün diye instagrama attığı gereksiz alışverişleri 🤣